Teemu Pukki osui viimein! Näin katkesi pitkä maaliton putki

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki osui Minnesota Unitedin voitossa.

Pohjois-Amerikan MLS-sarjaan kesällä siirtynyt Teemu Pukki iski joukkueensa kolmannen osuman ottelun 43. minuutilla, kun Minnesota kaatoi Colorado Rapidsin puhtaasti 3–0.

Pukki pääsi Colorado-vahdin kanssa nokikkain ja sijoitti pallon varmaan tapaan verkkoon.

Voit katsoa osuman alta. Mikäli upotus ei näy, näet maalin tästä linkistä.

– VIimeinkin! Huudahti ottelun selostaja, kun suomalainen viimeisteli maalinsa.

33-vuotiaalla Huuhkajat-hyökkääjällä oli takanaan astetta pidempi maaliton jakso. Pukki osui nyt toistamiseen uudessa seurassaan. Ensimmäinen osuma syntyi toisessa MLS-ottelussa heinäkuun puolivälissä. Sen jälkeen hän jäi kahdeksassa ottelussa ilman osumia.

Kaikkiaan Pukki on pelannut Minnesotassa nyt 11 ottelua. MLS-pelejä tilillä on kuusi, liigojen cupin otteluita viisi.

Minnesota on MLS:n läntisessä konferenssissa sijalla kahdeksan.

Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva nimesi eilen Huuhkajat-kokoonpanon syyskuun tärkeisiin EM-karsintaotteluihin. Pukki on mukana, kun Suomi kohtaa Kazakstanin ja Tanskan.