Mainos

Tätä on odotettu! MTV Katsomo laajenee huippusuosituilla leffoilla ja sarjoilla

MTV Katsomon sai viime viikolla lisäystä C Moren valikoimasta tv-sarjoja, dokumentteja, leffoja ja lastenohjelmia.

Kaipaatko kesäiltoihisi seuraa suosikkisarjojesi hahmoista, kuten Maikkariltakin tutusta tohtori Housesta? MTV Katsomo laajeni listalla leffoja ja tv-sarjoja, kun C More otettiin osaksi Katsomon valikoimaa.

Palvelusta löytyvät nyt muun muassa suositut tv-sarjat Mad Men, The Office ja Cranfordin naiset. Lisäksi palvelusta voi katsoa rutkasti dokumentteja ja lastenohjelmia.

MTV Katsomossa voi edelleen katsella maksutta MTV3:n, Subin ja Avan ohjelmia sekä tilauksesta formuloita ja muuta huippu-urheilua.

C Moren mukaantulon ohella Katsomoon on tehty myös käyttäjien toivomia uudistuksia. Käyttöä on sujuvoitettu ja valikkoja tehty helpommiksi.

– Yksi mukava ja toivottu lisä on ns. Resume-toiminto, eli Katsomoon kirjautunut käyttäjä pystyy jatkamaan katseluaan automaattisesti siitä kohdasta, mihin katselu edellisellä kerralla päättyi, MTV:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Lars Schulman kertoo.

Resume toimii tällä hetkellä Android- ja iOS-laitteilla sekä työpöytänäkymällä – alkukesän aikana myös Windows Phonella.

C Moren elokuvat ja sarjat voi tilata vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan MTV Katsomosta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.