Rasismin vuoksi kenkään saanut koomikko väittää: Michelle Obama oli potkujen takana

2:49
Roseanne Barr syytti rasistisia twiittejään unilääkkeiden oireiksi.

ABC-kanavan ulos potkima Roseanne Barr uskoo Michelle Obaman olleen hänen potkujensa taustalla.

Koomikko Roseanne Barrin luoma Roseanne-sarja keskeytettiin viime keväällä, kun Barr oli julkaissut liudan islamophobisia, anti-semitismisiä ja rasistisia twiittejä.

Viimeinen niitti oli, kun Barr julkaisi twiitin, jossa hän vertasi presidentti Barack Obamanentistä alaista, Valerie Jarrettia apinaan. Jarrettilla on afroamerikkalaisia juuria.

Barr otti aluksi täyden vastuun kirjoittelustaan, mutta alkoi pian peruuttella. Hän laittoi twiitit unilääkkeiden piikkiin, sekä epäili potkujen johtuneen hänen avoimesta kannatuksestaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia kohtaan.

Nyt Barr on keksinyt, että Yhdysvaltojen entisen presidentin vaimolla, Michelle Obamalla olisi ollut näppinsä pelissä.

– Hän (Michelle) sanoi: "tämä twiitti on anteeksiantamaton". Uskon näin, sillä sama ihminen, joka antoi minulle potkut, työskentelee nyt Obamien kanssa Netflixilla, Barr väitti The Sunday Times -lehden haastattelussa.

Koomikko viitannee Channing Dungeyhin, joka työskenteli ennen ABC-kanavan viihdeosaston päällikkönä. Dungey oli vastuussa Rosanne-sarjan peruuttamisesta. Netflix palkkasi Dungeyn viime vuoden loppupuolella työskentelemään alkuperäissarjojen, mukaan lukien entisen presidenttipariskunnan Higher Ground Productions -tuotantoyhtiön tuottaman materiaalin, parissa.

Viime vuoden toukokuussa Barr jakoi hänen faninsa teorian, jossa väitettiin Obamien olleen hänen potkujensa takana. Twiittiin hän vastasi kysymällä "onko tämä totta?" Barrin ja hänen faninsa väitteitä ei ole perusteltu tai todennettu millään tapaa.

ABC jatkoi Roseanne-sarjaa uudella The Conners -nimellä ja kanava poisti Barrin hahmon, joka kuoli sarjassa lääkeyliannostukseen. Barr antoi aluksi siunauksen sarjan jatkamiseksi ilman häntä, mutta koomikko on nyt muuttanut mieltään myös tämän suhteen.

– He luulevat, että on OK käyttää minun muistoani, koska he tappoivat minut. Se on yhä minun sarjani, mutta he varastivat sen. He aikovat tehdä näin muillekin koomikoille. Minä olin vain ensimmäinen, Barr kommentoi Sunday Timesille.

Lähde: Fox News

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja