Tätä mieltä Ronn "Ridge" Moss on suomalaisesta ruoasta

MTV3:n uutisstudioon pikavisiitin tiistaiaamuna tehnyt Ronn "Ridge" Moss kertoi Makuja-sivustolle mielipiteensä suomalaisesta ruoasta.

Suomalaisten rakastama, entinen Kauniit ja Rohkeat -saippuasarjan supertähti Ronn "Ridge" Moss on lyhyen Helsingin vierailunsa aikana ehtinyt tutustua hieman myös suomalaiseen ruokakulttuuriin. Nykyään musiikkibisneksessä vaikuttavalle Mossille tuntui kuitenkin olevan hieman epäselvää, mitä suomalainen ruoka oikeastaan on.

– Pidän todella paljon suomalaisesta ruoasta. En tosin ihan täysin tiedä, mitä kaikkea se pitää sisällään. Mutta olen syönyt loistavia aterioita täällä, Moss kertoi Makuja-sivustolle.

Illallinen Pastiksessa teki vaikutuksen

Vaikka Suomen vierailun mysteeriprojekti onkin syönyt näyttelijä-muusikon kalenterista suurimman siivun, ehti Moss kuitenkin illallistaa maanantaina vaimonsa kanssa helsinkiläisessä ravintola Pastiksessa.

– Pastis oli mahtava! Todella, todella hyvä ravintola. Eikös samoilla kavereilla ole myös toinen ravintola? Maru? Muru? Meidän oli tarkoitus mennä Muruun, mutta se on maanantaisin kiinni. Siksi päädyimme Pastikseen. Ruoka oli todella hyvää ja se oli varmasti yksi parhaista ruoista, mitä olemme täällä syöneet, Moss hehkuttaa.

Pastiksen keittiömestarin, Makuja-kokkinakin tunnetun Timo "Lintsi" Linnamäen mukaan Ronnille ja hänen vaimolleen Devin DeVasquezille tarjoiltiin muun muassa meribassia ja entrecotea.

–Herra Moss vaimoineen ja seurueineen illallistivat Pastiksessa ja tykkäsivät kovasti! He olivat oikein innoissaan ja piipahtivat keittiössäkin kiittämässä. Moss ja hänen vaimonsa olivat äärimmäisen mukavia ja ystävällisiä, Linnamäki kertoo.

Tryffeliranskalaiset suomalaista ruokaa?

Kysyttäessä suomalaisen ja amerikkalaisen ruoan eroavaisuuksista, Moss muuttuu mietteliääksi:

– Suomessa tehdään asiat hieman eri tavalla. Eilen illalla ravintolassa saimme ranskalaisia, jotka olivat tehty tryffeliöljyyn. Amerikassa ei tehdä niin! Ne olivat erinomaisen hyviä, Moss kommentoi olettaen tryffeliranskalaisten olevan yleinenkin herkku Suomessa.

– Ai se ei ole suomalaista ruokaa? No, oletan, että kaikki syömäni ruoka on ollut suomalaista, oli se sitten todellisuudessa ranskalaista tai suomalaista, Moss nauraa.

Katso Ronn "Ridge" Mossin haastattelu Huomenta Suomessa 20.8.2013:

Lisää Ronn Mossin Suomen vierailusta:

Petra Kiiski/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja