Ronn Mossin vaimo hehkuttaa suomalaista keksintöä

Suomi teki lähtemättömän vaikutuksen Ronn Mossin vaimoon Devin DeVasqueziin. DeVasquez nautti blogikirjoituksensa perusteella suuresti ensimmäisestä Suomen-matkastaan Kaunarit-tähden rinnalla. Vierailulla erityisen suuren vaikutuksen teki suomalainen keksintö ravintolapäivä.

– En ole koskaan nähnyt niin paljon ihmisiä ulkona nauttimassa auringonpaisteesta. Kohtasimme joukon miehiä, jotka kokkasivat meksikolaista ruokaa, ja jotka halusivat meidät seuraansa, ja totta kai ottaa kuvia Ronnin kanssa. Vaikuttaa siltä, että suomalaiset ihmiset todella rakastavat Ronnia erittäin paljon, ja emme olisi voineet tuntea itseämme enemmän tervetulleiksi, Devin ylistää.

Pin-up-mallina uraa tehneellä DeVasquezilla on oma maustebisnes. Ravintolapäivä herätti naisen miettimään bisneksen tekemistä myös Suomessa.

– Ronn ja minä suunnittelemme, että toisimme Devin’s Kickass Cajun Seasoning -mausteen Suomeen ravintolapäivän grillaukseen, hän kirjoittaa.

Ravintolapäivän lisäksi pariskunta tutustui myös helsinkiläiseen Pastis-ravintolaan, jota isännöi Henri Alén.

– Hän antoi meille esittelykierroksen ravintolan keittiöön sekä Murun keittokirjan. Odotan innolla, että pääsen sinne seuraavalla Helsingin-matkalla, joka saattaa tapahtua varsin pian, kaunotar vihjaa blogissaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat