Mainos

Tamperelaisyritys etsii työntekijää Teslan tehtaalle Kaliforniaan – T&T: Taustalla vuosien salainen yhteistyö

Sähköautovalmistaja Tesla kuuluu suomalaisen Fastemsin merkittävimpiin asiakkaisiin, kertoo Tekniikka & Talous. Tamperelaisyritys etsii nyt huoltoteknikkoa Kaliforniaan Teslan tehtaalle.

Suomalainen tehdasautomaatiotoimittaja Fastems ja yhdysvaltalainen sähköautovalmistaja Tesla ovat tehneet yhteistyötä kaikessa hiljaisuudessa jo vuosien ajan. 

Nyt Tampereella päämajaansa pitävä yritys etsii huoltoteknikkoa Teslan Lanthropin-tehtaalle Kaliforniaan. Henkilö tulee vastaamaan Teslan asiakkuudesta. 

Fastems kertoo ilmoituksessaan, että tehtävään valitun henkilön työpaikka sijaitsee reilun 100 kilometrin päässä San Franciscon lahdelta ja aivan Yosemiten kansallispuiston läheisyydessä.

– Oman työntekijäresurssin palkkaamisen keskustelu viriää usein, kun on kyse hyvin kehittyneistä ja vaativista ratkaisuista. Fastemsin toimitukset ovat asiakkaiden tuotannossa kriittisessä roolissa, jolloin luotettavuuden pitää lähestyä 100 prosenttia, Fastemsin toimitusjohtaja Tomas Hedenborg kertoo T&T:lle.

Hedenborgin mukaan salassapitosopimukset estävät kertomasta Fastemsin ja Teslan yhteistyöstä tarkemmin.

Yritys työllistää 360 työntekijää maailmanlaajuisesti. Fastems Oy Ab:n liikevaihto vuonna 2015 oli 52,1 miljoonaa euroa.

***

4:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.