Mainos

Tämä on rakkautta! Aviomies järjesti ainutlaatuisen yllätyksen sairaanhoitajavaimolleen

Aviomiehen vaimolleen järjestämä yllätys kertoo ennen kaikkea rakkaudesta. 

Joulu tuli tänä vuonna tavallista aikaisemmin sairaanhoitajana työskentelevälle Kari Koelschille.

Kun vaimo mainitsi ohimennen miehelleen Toddille toivovansa rauhallista paikkaa laittautumista varten, hän ei osannut edes kuvitella, että toive voisi käydä toteen. Niin kuitenkin kävi, kiitos aviomiehen.

– Puhuin hänelle siitä, kuinka meillä on aina kiire laittautua, kun olemme menossa jonnekin. Olemme todella kiireisiä ja mainitsin, että olisi mukavaa, jos minulla olisi oma paikka laittautumista varten, vaimo ja kolmen lapsen äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Heinäkuussa 2015 avioituneen pariskunnan kodissa on monia muitakin remonttia vaativia kohteita, mutta aviomies päätti priorisoida vaimonsa toiveen etusijalle. 

"En olisi voinut pyytää mitään kauniimpaa" 

Todd ryhtyi töihin, sillä hän halusi saada yllätyksen valmiiksi joululomaksi, jolloin olisi myös hänen vaimonsa syntymäpäivä. Mies sulki vaatekaapin oven ja pyysi vaimoaan olemaan katsomatta sisään ennen kuin hän antaisi siihen luvan.

Utelias vaimo ei kuitenkaan malttanut olla kurkkimatta yllätystä. Yllätys olikin melkoinen, kun vaimo sai selville, mitä mies oli hänen selän takanaan puuhannut. Heidän vaatekaappinsa oli sisustettu kauniiksi laittautumishuoneeksi. Huone oli täynnä kimalletta ja vaaleanpunaista – kaikkea tyttömäistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olin todella shokissa, kun näin sen. En olisi voinut pyytää mitään niin kaunista ja täydellistä itselleni, nainen kertoo.

Yllätys ei ole vielä täysin valmis, vaan mies aikoo viimeistellä tuotoksensa viikonlopun aikana. Hän aikoo lisätä huoneeseen vielä pieniä yksityiskohtia, kuten pienet valot peilin ympärille.

– Aviomieheni laittaa minut aina etusijalle, mikä on todella mukavaa. Sairaanhoitajana en useinkaan saa sitä luksusta, että laittaisin itseni etusijalle. On suloista, että mieheni tekee niin.

Vaimo kertoo miehensä vaivannäön merkitsevän hänelle todella paljon. Enemmän kuin yksikään ostettu lahja koskaan. 

Etsitkö miehelle lahjaideaa jouluksi? Katso vinkit videolta. 


Lähde: Huffingtonpost 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.