Taksiyrittäjän työpaikkailmoitus raivostuttaa – "Paskaa kuljetetaan"

Yrittäjä haki uutta kuljettajaa ja vertasi ilmoituksessa sote-kyytejä orgaanisen biojätteen kuljettamiseen.

– Noni mussukat ja äitien omat pikku tissiposket. Ny olis töitä tarjolla!! Paskaa kuljetetaan paikasta toiseen, siis kyllä ihan sitä itteensä eli orgaanista biojätettä, pirkkalalainen taksiyrittäjä Jarno Jamalainen kirjoittaa Mol.fi-sivustolle laittamassaan ilmoituksessa.

Tai siis kirjoitti ennen kuin ilmoituksesta nousi haloo. Sittemmin ilmoitusta on muokattu huomattavasti vähäsanaisemmaksi ja siistimmäksi.

Ilmoituksessa taksikuskin työtä kuvailtiin värikkäin sanankääntein.

– Eipä nuo vanhukset nyt paljoo allensa kuseksi ja vielä vähemmän oksentelee kuljettajan päälle. Parit paskat saa viikossa siivota ja palkka on vain minimaalinen korvaus menetetystä vapaa-ajasta. Mistään 10 euron tuntipalkoista on sitten ihan turha unelmoida. Provikalla mennään, että mitä nopeemmin mummon saat sieltä stokmannilta tönättyä oman kotinsa eteen lumihankeen tönöttämään sitä parempi tuntipalkka. Töitä olis tarjolla 150–200 tuntia kuukauteen tarvittaessa enemmänkin jos kaverissa virtaa riittää, Jamalainen kirjoitti alkuperäisessä ilmoituksessaan.

Ilmoitus poiki hakijoita

Tamperelaisen haastattelema Jamalainen pitää ilmoitustaan onnistuneena. Hän kertoi lehdelle saaneensa nopeasti kaksi hyvää ehdokasta, joista toisella on hänen mukaansa erinomaiset mahdollisuudet saada paikka.

– Pitää olla toisaalta osaamista ja kokemusta, mutta myös huumorimeininkiä ja lupsakkaa asennetta. Jos sellaisia ei ole, tämä yritys on silloin väärä työpaikka. Asiasta perillä olevat ihmiset kyllä hahmottavat, mitä ilmoituksellani haen, Jamalainen kertoi Tamperelaisen haastattelussa.

Yle kertoo, että Jamalainen on aiheuttanut hämmennystä aiemminkin. Lokakuussa hän otti Ylen mukaan kantaa maahanmuuttajakysymykseen. Yrittäjä kiinnitti taksinsa kylkeen kyltin ”menkää kotiin, jos ruoka ei kelpaa”. Jamalainen julkaisi Facebook-sivullaan kuvan autosta, kyltistä ja itsestään keskisormi pystyssä. Ylen mukaan temppu poiki varoituksen.

Lähde: Tamperelainen / Yle

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja