Tähtitubettaja Tuure Boelius katselee edelleen omia TTK-tanssivideoita: "Haluaisin uudelleen"

3:04
Sosiaalisessa mediassa on kuohuttanut kansanedustaja Päivi Räsäsen twiitti seksuaalivähemmistöjen Pride-tapahtumasta – Räsäsen tekstiä kritisoinut Tuure Boelius MTV Uutiset Liven haastattelussa

Aiemmin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaillut Tuure Boelius saapui kannustamaan ystäviänsä yleisöön.

Kolmanneksi vuonna 2018 TTK:ssa tullut muusikko ja tubettaja Tuure Boelius saapui suosikkiohjelman yleisöön kannustamaan tämän kauden tähtitanssijoita.  

– Olen team Miisa, mutta myös Hagman on todella hyvä. On ihanaa nähdä Sami ja Ansku, kun olen Anskun kanssa tanssinut. Toivon Anskulle aina voittoa, Boelius kertoo.

Boelius ja tanssiopettaja Ansku Bergström pääsivät hienosti kolmen kärkeen aikoinaan. Tällä kaudella Bergström kilpailee muotitoimittaja Sami Sykön kanssa. Boelius muistelee omaa tanssiaikaansa.  

– Haluaisin uudelleen. Edelleen katson meidän tanssejamme. Tosi lämmöllä muistelen etenkin Anskun kanssa treenaamista ja meidän yhteistä aikaamme.

Artisti on myös päässyt keikkailemaan viime aikoina.

– Olen keskittynyt musiikkiin ja roikkunut studiolla. Tällä viikolla on ollut kaksi keikkaa koronarajoitusten mukaisesti.

Mies kertoo olevansa mukana tulevalla Iholla-sarjan kaudella, jossa hän avaa elämäänsä viimeisen kolmen kuukauden ajalta.

– Olen minä ihan sinkku. Katsokaa Iholla-sarjaa, niin tiedätte, Boelius kommentoi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja