Neljä ylilyöntiä! Raumalla lanattiin vastustajia jatkuvasti sääntöjenvastaisesti – KalPa jyräsi voittoon

Samuli Piipponen jäähy 10 minuuttia 1:31
Lukko kuluttaa jäähypenkkiä. Samuli Piipponen taklasi selästä KalPan Miikka Pitkäsen päin laitaa.

Lukon ja KalPan välisessä ottelussa nähtiin neljä taklausta, jotka olisi voinut jättää tekemättä. Ensimmäisessä erässä loukkaantui KalPan tähtipakki Kim Nousiainen.

Kotijoukkue Lukko lanasi Raumalla neljä kertaa vastustajan KalPan pelaajaa törkeäksi katsottavalla tavalla.

Ensimmäisessä erässä nähtiin tilanteista ilmeisin, kun Lukon jenkkihyökkääjä Scott Pooley taklasi KalPa-puolustaja Kim Nousiaista päähän. Nousiainen loukkaantui, ja Pooley joutui suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta.

– Toivotaan, ettei Nousiaisella ole isompaa päävammaa, C Moren asiantuntija Sami Kapanen totesi.

KalPa hyödynsi Pooleyn viisiminuuttisen ja iski kaksi maalia sen aikana.

Toisen erän alkuminuuteilla Lukon Samuli Piipponen taklasi takaapäin KalPan kultakypärää Miikka Pitkästä, sillä seurauksella, että tämä kaatui pää edellä laitaa päin. Hän kuitenkin pystyi jatkamaan ottelun loppuun.

Piipponen sai tilanteesta 2+10 rangaistusminuuttia laitataklauksesta, mikä aiheutti kummassakin joukkueessa pientä lämmönnousua.

Voit katsoa tilanteen artikkelin pääkuvan videolta.

Lopullisesti sappi kiehui ajassa 30.22, kun Lukon Miska Kukkonen niittasi vastaavalla tavalla kuin Piipponen minuutteja aiemmin KalPan pelaajan Taavi Vartiaisen takaapäin päin laitaa.

Kyseessä oli jo kolmas likainen taklaus Lukon pelaajalta, mikä sai kuopiolaisten hihat palaamaan.

Voit katsoa tilanteen alta.

Tunteet kuumenivat Raumalla – Lukko kuluttaa jäähypenkkiä urakalla 2:15

Kolmannessa erässä nähtiin vielä tilanne, jossa Lukon Matthew Abt taklasi KalPan Saku Salmelaa kädet ylhäällä. Seuraus oli jälleen 2+10 minuutin rangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Matthew Abt jäähy 10 minuuttia 1:41

Äärimmäisen katkonaisen ottelun voittajaksi selviytyi KalPa, joka tehtaili Aapeli Räsäsen (2+1) johdolla viisi maalia isäntien verkkoon ja vei pisteet lukemin 5–2.