Mainos

Sydäntäsärkevä kuvasarja osoittaa: Tältä näyttää, kun syöpä tulee keskelle rakkaustarinaa

Kun kuulemme sanan rakkaustarina, liitämme sen usein onnelliseen loppuun. Mutta tosielämässä näin ei aina ole, sillä joskus väliin tulee ilkeä tuholainen – syöpä.

Kun rakkaus ja syöpä kohtaavat, lupaus elinikäisestä rakkaudesta muuttuu joksikin aivan muuksi. Iloa ja kauneutta täytyy oppia löytämään hoitojen ja kipujen välillä, eli niistä hetkistä, jotka meillä on enää jäljellä.

Näin kävi yhdysvaltalaispariskunta Jenna ja Josh Buehlerille. Tuore hääpari oli viettämässä häämatkaansa Taiwanissa, kun Josh alkoi yhtäkkiä tuntea olonsa hämmentyneeksi ja huonomuistiseksi. Pariskunta käveli sisään sairaalaan ja astui ulos kamalan diagnoosin kanssa. Kyseessä oli aivokasvain. Heidän elämänsä suunta muuttui yhdessä hetkessä. 

Odotellessaan pääsyä leikkaukseen, neurokirurgi tutustutti Joshin valokuvaajana työskentelevään Gilbertoon, joka oli itsekin aikoinaan taistellut aivokasvainta vastaan. Valokuvaaja halusi ikuistaa Buehlerien elämää osoittaakseen, että syöpäpotilaat ovat paljon enemmän kuin vain heidän diagnoosinsa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tästä ideasta syntyi projekti nimeltä This is a Documentary, joka alkoi leikkaussalista ja päättyi hiljaisuuteen. 

Mies taisteli tyttärensä puolesta, ei itsensä

Josh soitti työpuheluita ja lähetti sähköposteja samalla, kun hänen kehonsa taisteli rankkojen kemoterapiahoitojen kanssa. Pariskunta kävi kylvyssä helpottaakseen miehen kipuja, he kuntoilivat ja söivät puhdasta ruokaa. He päättivät yrittää homeapaattisia lääkkeitä. He päättivät hankkia vauvan. Kaiken aikaa Gilberto oli paikalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun pariskunta sai tietää odottavansa lasta, Jenna pyysi, ettei hänen miehensä jättäisi häntä yksin. Kun synnytyksen aika koitti syyskuussa, Joshin elämä oli kuitenkin jo hiipumassa, mutta Jenna halusi, että hänen miehensä olisi mukana synnytyksessä. Josh tuotiin synnytyssaliin omassa sängyssään, mutta hän ei ollut hereillä todistaakseen tyttärensä syntymää. Hän eikoskaan pystyisi pitämään lastaan sylissään omin avuin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samaan aikaan kun Josh hiipui pois tästä maailmasta, mukana oli myös iloa. Elämä jatkui hänen lapsensa kautta. Josh menehtyi marraskuussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Projektin avulla tyttöni saa mahdollisuuden nähdä isänsä taistelun. Hän saa mahdollisuuden nähdä, kuinka paljon hänen vanhempansa häntä rakastivat ja kuinka paljon he häntä halusivat. Josh halusi häntä kovasti. Hän ei taistellut itsensä puolesta, vaan hänen, Jenna kertoo.

***

3:49

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.