Mainos

"Supersankarin" koskettava tarina: Tosielämän Teräsmies jäi kodittomaksi

Christopher Dennis on päivät supersankari, yöt koditon, entinen narkomaani.  

Moni lapsi haaveilee elämästä Teräsmiehen viitassa, mutta päivät kirjaimellisesti supersankarina viettävä Christopher Dennis tarvitsisi itse pelastajaa – tunnettu imitoija jäi vastikään kodittomaksi ja asuu nyt Hollywoodin kaduilla. 

Valokuvaaja Chirstina Czybik törmäsi sattumalta mieheen ja tallensi hätkähdyttävän kuvasarjan tosielämän supersankarin muodonmuutoksesta, kun tämä vielä asui vanhassa asunnossaan. 

Dennis päätyi alalle vuonna 1991 selätettyään huumeongelman, jonka vaikea lapsuus lastenkodeissa ja sijaisperheissä jätti jälkeensä. Hän kuuli usein muistuttuvansa Teräsmiehen tunnettua näyttelijää Christopher Reeveä. Siksi hän päätti aloittaa työskentelyn imitaattoreistaan tunnetulla Hollywood Boulevard -kadulla. Nyt hän on yksi alueen tunnetuimpia ja rakastetuimpia hahmoja. 

Dennis jäi vastikään kodittomaksi saatuaan potkut löytökoirahoitolasta, jossa hän sekä asui että työskenteli. Vastineeksi työstään mies oli saanut asua hoitolassa ilmaiseksi. 

– Eläimet eivät koskaan haasta riitaa, sen vuoksi hän kertoo rakastavansa niitä. Dennis on itse saanut elämässään toisen mahdollisuuden, joten hän haluaa antaa sen myös muille, miestä kuvannut Czybik kertoo Dennisin sanoneen. 

Nyt ihmisiä päivät viihdyttävä mies etsii uutta kotia. 

– Kun valmistaudun tulevaan työpäivään, ajattelen kaikkia niitä vaikeuksia, jotka Christopher Reeve ja monet muut ihmiset ovat ylittäneet. Sen avulla pääsen rooliin, hän kertoo. 

Video: Tämä nainen puolestaan haluaisi näyttää sarjakuvahahmolta.

8:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.