Suosikiksi povatusta lelusta tulikin lasten painajainen: Hittilelu on työllistänyt jo ambulanssia ja palokuntaa – "Se oli todella pelottavaa"

Useat mediat ovat uutisoineet markkinoille tulleesta L.O.L glamper -leluautosta, josta povailtiin tämän vuoden hittilelua. Otsikoihin se päätyikin, mutta ei millään tavoin positiivisessa mielessä.

Esimerkiksi brittilehti Daily Mail kertoo erään perheen joulun muuttuneen painajaismaiseksi, kun paketista paljastui 100 punnan (n. 117 euroa) L.O.L glamper.

Perhe oli joutunut soittamaan ambulanssin ja palokunnan sahaamaan leluautoa, että perheen tyttären sormi saatiin vapautettua auton uumenista.

Tytär huusi kivusta ja perhe oli yrittänyt 20 minuutin ajan tuloksetta vapauttaa tämän verta vuotavaa sormea.

– Tyttäreni on kunnossa nyt, mutta oli todella pelottavaa, kun hänen sormensa oli lelun sisällä, enkä nähnyt yhtään, kuinka pahasti oli käynyt.

Perhe varoittaa Facebookissa muita vanhempia ja kehottaa irrottamaan auton "sulkijaklipsin" kokonaan.

Kyseinen lelu, josta useat vanhemmat ovat tehneet valituksia, sisältää vaarallisen suunnitteluvirheen: nappula, jota painamalla leluauton pitäisi aueta, on sen mallinen, että lasten sormet voivat jäädä helposti sen alle jumiin.

Brittiperheen äiti kirjoitti aiheesta palautteen leluyhtiö Toys R Us Kanadan sivuille, mutta yhtiö on äidin mukaan kieltäytynyt julkaisemasta hänen palautettaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja