Mainos

Suoratoistopalveluiden suosio kasvaa Suomessa edelleen – C More myös Samsungin Smart-tv:ssä

Peräti 86 prosenttia suomalaisista kertoo katsoneensa tv-ohjelmien, elokuvien tai videoiden suoratoistopalveluita, selviää tutkimusyhtiö YouGov'n suorittamasta laajasta kyselytutkimuksesta. Ruotsissa vastaava lukema oli 79 prosenttia.

Vaikka suoratoistopalveluiden suosio kasvaa jatkuvasti, 68 prosenttia suomalaisista kertoo edelleen viettävänsä eniten aikaa perinteisten tv-lähetysten parissa.

Suoratoistosisältöä on mahdollista katsoa vaikkapa kännykästä tai kannettavalta tietokoneelta, mutta selkeästi eniten siitä nautitaan tv-laitteilla (39 prosenttia).

- Suoratoistopalvelut ovat ottaneet paikkansa perinteisten tv-lähetysten rinnalla, ja Samsungin televisiot tukevat kaikkia suosituimpia suomalaisia ja kansainvälisiä suoratoistopalveluita. Palveluiden etuna on, että niillä saa enemmän irti uusien 4K-televisioiden internet- ja kuvaominaisuuksista, toteaa Samsungin AV-tuotteiden Senior Key Account Manager Markus Nummisalo tiedotteessa.

Myös MTV:n oma suomalainen suoratoistopalvelu C More on käytettävissä Samsungin vuosimallien 2015-2017 Smart-tv-laitteissa sekä Apple-tv:llä, iOS- ja Android -mobiilisovelluksilla, Chromecastilla sekä AirPlayn kautta.

- Myös Samsungin vuosien 2013 ja 2014 malleihin on tarkoitus julkaista sovellukset vielä tämän vuoden aikana. Seuraavaksi keskitymme LG-televisioiden Smart-tv-sovellukseen, kertoo MTV:n Business IT Manager Tomas Perovuo

C More kuuluu Bonnier-konserniin.

***

0:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.