Tässä ovat keihäänheiton karsintaryhmät ja pika-aitojen alkuerät – Antti Ruuskanen heti tuleen

3:03
Videolla Antti Ruuskasen ajatuksia keihäänheiton karsinnan alla.

Urheilijoiden asemat miesten keihäänheiton karsintaryhmissä ja naisten 100 metrin aitojen alkuerissä Dohan MM-kisoissa ovat nyt selvillä. Lajeissa kilpaillaan huomenna lauantaina.

Suomalaisista keihäsmiehistä Antti Ruuskanen avaa pelin kello 16.30 käynnistyvässä ensimmäisessä karsintaryhmässä. Toisessa ryhmässä kello 18.00 alkaen kiskovat Oliver Helander ja Lassi Etelätalo. Karsintarajana on 84 metriä. Sen ylittämällä lunastaa varman paikan MM-finaaliin, ja toinen keino on sijoittua karsinnoissa 12:n parhaan joukkoon.

Naisten pika-aitojen alkuerät käynnistyvät kello 17.15. Alkueriä on yhteensä viisi, ja suomalaiset kisaavat eri erissä.

Erässä 3 kehissä on Annimari Korte, erässä 4 aitoo Reetta Hurske ja erässä 5 vuorossa on Nooralotta Neziri. Välieriin selviävät jokaisen erän neljä nopeinta ja lopuista urheilijoista yhteensä neljä naista aikojen perusteella.

Miesten keihään karsintaryhmät ovat kokonaisuudessaan tarkasteltavissa kansainvälisen yleisurheiluliiton verkkosivuilla. Kyseisiltä sivuilta voi tarkistaa myös kaikki naisten 100 metrin aitojen alkuerien urheilijat.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja