Suomalaiset äänestivät: Hän on ylivoimaisesti kiinnostavin Iholla-nainen!

Iholla-sarjassa viisi rohkeaa naista kuvaa elämäänsä suurelle yleisölle. Tuhannet suomalaiset kertoivat, kuka arkeaan suomalaisille valottavista naisista on noussut heidän suosikikseen.

Iholla-sarja herättää paljon tunteita ja tuhannet suomalaiset ovatkin löytäneet omat suosikkinsa ja samaistumisen kohteensa näiden viiden naisen joukosta. AVAn kyselyssä 4371 suomalaista kertoi, kuka tämän kauden Iholla-naisista on heidän suosikkinsa.

"Sanni on todella rohkea"

Peräti 34 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi pitävänsä Sannia suosikkinaan Iholla-sarjassa. Sannia kehuttiin erityisen rohkeaksi ja aidoksi nuoreksi naiseksi.

"Sanni, koska hän on todella rohkea uskaltaessaan julkisesti kertoa noin henkilökohtaisesta ja varmasti kipeästä asiasta kuin uskonyhteisöstä luopumisesta. Uskon, että Sannin kertomasta moni muu saman kokenut saa rohkaisua ja helpotusta, kun näkee, että on joku muukin, joka on kokenut tämän. Toki kaikki naiset ohjelmassa ovat rohkeita näyttäessään elämäänsä. Sannille toivon todella rohkeutta jatkaa elämäänsä ja luottamaan itseensä. Hän on upea nainen ja tarvitsisi todella itsetunnolleen vahvistusta. Luota itseesi! Toivon, että miesystäväsi ymmärtäisi kertoa sinulle, miten upea olet!"

"Sanni on aito ja vaikuttaa syvälliseltä ihmiseltä. Hän reflektoi hyvin itseänsä ja omaa elämäänsä. Sannissa on paljon potentiaalia moniin asioihin kunhan vain itse uskoo siihe. Hänellä on hieno luonne. On kiva katsoa hänen parisuhdettaan josta käy ilmi, että kaksi toisilleen sopivaa ihmistä on löytänyt toisensa. Sielujen sympatia hänen parisuhteessa on ilmiselvää."

"Sanni on todella rohkea. Voi olla, että ihmiset, jotka eivät ole koskaan joutuneet lestadiolaisuuden kaltaisesta "lahkosta" lähtemään, eivät voi ymmärtää, kuinka vaikeaa se on, ja kuinka äärettömän rohkeaa on uskaltaa puhua liikkeen epäkohdista ääneen.Ihailen Sannia suunnattomasti. Itse en koskaan moiseen pystyisi tai uskaltaisi. Sinunlaisiasi nuoria, rohkeita ja fiksuja naisia kaivataan. Sannin ja hänen miehensä suhde kiehtoo myös. He vaikuttavat onnellisilta, ja suhde normaalilta, jossa tunteet räiskyvät ja asioista uskalletaan puhua."

"On hienoa nähdä ihmisiä joilla on noin paljon rohkeutta. Nousta vastaan ja kunnioittaa omia ajatuksia ja tuntemuksia vaikka koko elämä olisi rakentunut siihen. Ja rauhoittaa katsella kahta niin rakastunutta ihmistä.

"Sanni on vahva ja silti jotenkin tosi särkyvän oloinen yhtä aikaa. Aivan kuin hän ei itse tietäisi kuinka rohkea ja loistava hän on. Sannin pyristelyt oman itsensä näköiseksi aikuiseksi, jonka on hyvä olla itsensä kanssa, on niin tutun oloista ja rehellistä."

"Venla osaa nauraa itselleen"

Kyselyyn vastanneista 28 prosenttia mainitsi Venlan omaksi suosikikseen Iholla-sarjassa. Rakkautta etsivä radiojuontaja sai kehuja erityisesti siitä, miten rehellinen hän on itseään kohtaan.

"Venla ei ole mikään Suomen vanhin teini tai juhliva juoppo. Aivan ihana ihminen. Naurava, hauska, herkkä. Osaa olla oma itsensä. Mahtava ihminen näin ruudun kautta katsottuna ja radiosta kuunneltuna."

"Huippuläppää ja loistava tyyppi, ihania sinkkunaisen oivalluksia."

"Venla edustaa niin monia nuoria naisia rakkauden kaipuussaan. Löydän hänestä itseni ja jopa kaipaan tuota aikaa nyt kahden lapsen äitinä. Aito ja kaunis ihminen, hyvä Venla!"

Venla, koska hän on vain niin ihastuttava persoona ja pystyn samaistumaan häneen niin paljon. Olen nauranut hänen jutuilleen jo kosolti!

"Venla on hauska ja osaa nauraa itselleen. Ei edes yritä olla täydellinen."

"Aito, hauska, samaistuttava, iloinen ja kupliva persoona. Toisaalta hyvin tunteellinen, herkkä ja haavoittuva ihminen."

"Venla sanoo asiat miten iso osa ne ajattelee. Vahva ja hauska nainen, jonka sisällä elää särkyvä ja herkkä nainen, aivan kuten kaikissa meissä! Sydämellinen ja fiksu."

"Venlalla persoonallinen tyyli ja rohkeat lausahdukset. Hänen huoliinsa on helppo samaistua ja jutuillensa nauraa kippurassa!"

"Venla on spontaani, aito ja huumorintajuinen. Hän on rehellisesti iloinen ja surullinen, eikä vaikuta esittävän mitään sellaista mitä ei ole. Hän on vilpittömästi epätäydellinen ja hyväksyy muutkin sellaisina."

"Johanna on sydämellinen ja mielenkiintoinen"

Johannaa suosikikseen Iholla-naisista äänesti 18 prosenttia vastaajista. Johanna herättää positiivisia tuntemuksia katsojissa etenkin aurinkoisuutensa vuoksi.

"Johanna siksi, että hänen elämänsä on aivan eri maailmasta kuin omani. Ihanaa, kun tässä kolkossa maailmassa joku uskoo satuihin ja hyvään. Ihanan oloinen ihminen."

"Hymy huulilla saa seurata hänen tekemisiään ja sanomisiaan. Aito herttainen ihminen."

"Johanna. Koska olen itse yh-äiti ja tunnistan itseni hänen ajatuksistaan ja haaveistaan."

"Johanna on yhtä aikaa äidillinen ja urasuuntautunut. Aito persoona ja kaunis nainen."

"Ihana tapa puhua. Kertoo avoimesti ja kauniisti omista tuntemuksistaan. Onnistuu olemaan oma herttainen itsensä."

"Ihana nainen! Spontaani, optimistinen ja herkkä romantikko. Elämänasenne miellyttää ja toisaalta ikä-kaimana jutut uppoaa. Ja niin kaunis nainen!"

"Johanna on niin suloinen, niin aito. Itseäni odottaa myös ura it-alalla, jotenkin kiinnostavaa seurata Johannan tarinaa. Menestyvä nainen, ne on liian harvassa ! Johanna toivottavasti löydät rakkauden!"

"Johanna on ihan mahtava. Rauhallinen, sympaattinen, aito, fiksu ja vielä kauniskin? Kyllä se mies sieltä vielä vastaan kävelee varmasti."

"Johanna on ihana! Niin iloinen ja pirtsakka nainen, kadehdittavan pirtsakka ja nauravainen!"

"Johanna, sillä hän on sydämellisen ja mielenkiintoisen oloinen ihminen, joka ei yritä esittää muuta kuin on. Aito ja lämmin."

"Claudia uskaltaa katsoa totuutta silmiin"

Suurperheen äiti Claudia herättää katsojissa sympatiaa etenkin vahvuutensa vuoksi. 15 prosenttia vastaajista äänesti Claudiaa suosikikseen.

"Claudia on aito ja hän uskaltaa katsoa maailmaa niin kuin asiat ovat. Hänen tapansa puhua ja peilata omaa elämäänsä on aidon rehellinen. Hän uskaltaa katsoa totuutta silmiin. Claudiassa on selviytyjää ja voittajaa. Hän on persoonallinen, lämmin, upea rotunainen ja vielä kaiken lisäksi hyvä äiti!"

"Claudian elämänasenne on kohdallaan ja hänen tapansa kasvattaa poikia ja selviytyä arjesta viiden lapsen yksinhuoltajana kerrassaan ihailtava!"

"Ihanan aito ja välitön ihminen. Kokenut elämässä ties mitä, ja silti pärjää hyvin ja pitää huolen perheestään. Osaa ottaa ilon irti elämästään, mutta selvästi antaa elämänsä lapsilleen ja heidän hyvinvoinnille. Haluaisin itsekin olla yhtä loistotyyppi vanhempana."

"Claudia on niin ihanan tomera ja suora tyyppi. Ja on ihana seurata häntä ja hänen suloisia poikiaan. Claudia ei valita turhasta, vaan tekee mitä on tehtävä. Ja on todella mukavan tuntuinen, hyvä tyyppi."

"Claudia antaa omalla esimerkillään mallia siitä, että vaikka elämässä tulisi kuinka paljon ikäviä ja rankkoja asioita niskaan, voi kaikesta selvitä. Hän on ihanan positiivinen, periksiantamaton ja suhtautuu elämään ilolla ja avoimella mielellä. Minun idolini!"

"Claudia on sitkeä ja upea nainen. Pyörittää yksin viiden pojan perhettä. Tykkään Claudian välillä kuivasta ja sarkastisesta huumorintajusta."

"Ilman muuta kiinnostavin on Claudia! Ihanaa nähdä että selvännäkijä onkin tuikitavallinen perheen äiti iloineen ja suruineen!Kyllä pääsi minultakin kyynel kun hän suri poikansa kommenttia, ettei muista isänsä ääntä!"

"Marketta vaikuttaa kunnianhimoiselta ja mielenkiintoiselta"

Markettaa omaksi suosikikseen Iholla-naisista äänesti 4 prosenttia vastaajista. Aikuisuuden kynnyksellä horjuvaa nuorta ihaillaan muun muassa hänen kunnianhimonsa vuoksi.

"Marketta on aito ja ihana ja kaunis nuori nainen. Moni voisi ottaa mallia hänestä."

"Koska hän on söpö ja niin nuori vielä."

"Marketan ikä vastaa omaani, joten voisin saada häneltä oppia elämääni."

"Marketta on ihana pikkuvanha prinsessa businesskuosissaan!"

"Marketta vaikuttaa kunnianhimoiselta ja mielenkiintoiselta naiselta."

Iholla-sarja nähdään AVA-kanavalla maanantaista torstaihin klo 22.

Uusinnat perjantaisin klo 21 alkaen ja lauantaisin klo 18 alkaen.

AVA/Heli Kuitunen

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja