Sulot valtoimenaan! Kurvikas Kim Kardashian vilauttelee parkkipaikalla

Ja taas mennään! Draamakuningatar Kim Kardashian julkaisi vähäpukeisen kuvan itsestään.

Tositv-tähti Kim Kardashian vilauttelee rintavarustustaan parkkipaikalla. Kaunotar lisäsi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän kävelee auton selustalla korkeissa koroissa avonaiseen mustaan jakkutakkiin ja legginseisin pukeutuneena. Huomio kiinnittyy erityisesti naisen yläkroppaan, sillä kaunotar on päättänyt jättää paidan kotiin.

Jakun alta paljastuu tasaisen päivettynyt rusketus ja kurvikas ylävartalo. Sulojaan tähti peittää ainoastaan läpikuultavilla pitsirintaliiveillä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaunottaren kuva jakaa paljon seuraajiensa mielipiteitä Instagramissa. Osa on sitä mieltä, että Kardashianin vaatevalinta on erittäin huono, toiset taas jumaloivat hänen tyyliään.

– Missä loput paidastasi on, senkin käärme? yksi tivaa.

– Katsokaa hänen silmiään, toinen ihailee.

– Pakkomielle sinun tyylistäsi! Minun on saatava nuo legginsit, kolmas hehkuttaa.

– Sinun vaatevalintasi ovat huonoja! neljäs vastustaa.

Kim Kardashian tunnetaan tositv-tähtenä muun muassa ylipursuavista draamoistaan. Kanye Westin kanssa seurusteleva Kardashian paljasti hetki sitten Hollywood Reporter -lehdelle, että pari yrittää parhaimmillaan kolmatta lastaan. 

– Toivon niin. Paljon asioita on sanottu, mutta emme ole Kanyen kanssa vahvistaneet mitään. Yritämme ehdottomasti. Toivomme niin, hän kommentoi. 

Viime aikoina medioissa on uutisoitu parin palkanneen sijaissynnyttäjän sen jälkeen, kun lääkäri kertoi Kardashianille, että raskaus voisi olla hänelle hengenvaarallinen. 

Kardashianilla ja Westillä on entuudestaan kaksi lasta, kesäkuussa 2013 syntynyt North ja joulukuussa 2015 syntynyt Saint

Lue myös:

    Uusimmat