Suloinen kuva adoptiovanhempiaan odottavasta tytöstä koskettaa: ”Seikkailusi uuden perheesi kanssa on alkamassa!”

Perhe adoptoi 1-vuotiaan 20 vuotta sisartaan myöhemmin 1:22
Videolla kerrotaan perheestä, joka adoptoi 1-vuotiaan 20 vuotta sisartaan myöhemmin.

Lastensuojelujärjestö jakoi Twitterissä koskettavan kuvan pienestä tytöstä, joka odottaa innoissaan uusia adoptiovanhempiaan.

Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa Door of Hope -niminen järjestö jakoi koskettavan kuvan pikkutytöstä, joka odottaa adoptiovanhempiaan. Järjestö huolehtii orvoista lapsista ja auttaa heitä löytämään kodin.

Kuva levisi välittömästi Twitterissä, ja sen välittämä sanoma on koskettanut monia. Asiasta kertoi muun muassa 24 NEWS -sivusto.

Ihmisten reaktiot pakahduttavat henkilökunnan

Järjestön johtaja Nadene Grabham kertoo, että he kaikki ovat liikuttuneita ihmisten reaktioista.

– Kuva on koskettanut monia ja se osoittaa suuren tarpeen tälle työlle.

Kuvassa pikkutyttö nojaa ikkunaa vasten ja odottaa innoissaan, milloin hänen adoptiovanhempansa tulevat hakemaan hänet.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

– Jännittää ja hermostuttaa yhtä aikaa, kun me odotamme ikuisen äidin ja iskän saapuvan. Hei hei, rakas pikkuinen, sinun seikkailusi uuden perheesi kanssa on alkamassa! 

– Yksi maailman hienoimmista asioista on, kun sinulla on vanhempi. Ja yksi maailman hienoimmista asioista on, kun olet itse sellainen, lainaa järjestö politiikko Jim Demintin lainausta. 

Nadenen mukaan kuva on yksi monista, joita he ottivat tuona päivänä. Mutta juuri kyseisessä kuvassa oli jotain niin erikoislaatuista, että Nadene päätti jakaa sen sosiaalisessa mediassa.

– Kuvassa näkyy, miten erikoisen hienoa on adoptoida lapsi. 

Järjestölle voi tuoda lapsia nimettömästi. Joka kuukausi he saavat noin yhdeksän uutta, pientä lasta, mukaan lukien poliisiasemalle ja sairaaloihin hylätyt lapset.

Lähteet: 24 NEWS, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat