Mainos

Suhde naimisissa olevaan mieheen – kolme naista paljastaa, mitä kokemus opetti

Näiden naisten tarinat osoittavat, että unelmat eivät läheskään aina vastaa todellisuutta.

Varatut miehet saattavat usein olla sinkkunaisille houkuttelevia vaihtoehtoja. Naimisissa olevan miehen kanssa sänkyyn päätyvillä naisilla voi terapeutti Michael Aaronin mukaan olla parikin erilaista motiivia. Nainen saattaa toivoa, että heidän seksisuhteensa muuttuisi lopulta normaaliksi parisuhteeksi. Aina näin ei kuitenkaan ole.

– Joillekin ihmisille kiellot ja tabut ovat yksi suurimmista syistä. He eivät yritä varastaa tai ottaa miestä itselleen, mutta se, että mies on varattu, tekee asiasta houkuttelevan, Aaron toteaa. 

Kolme nuorta naista jakoi Cosmopolitan-sivustolla oman tarinansa siitä, miten he oikein päätyivät sänkyyn naimisissa olevan miehen kanssa ja mitä kokemus heille opetti. 

Paula, 28

”Tapasin hänet puolitoista vuotta sitten, kun ystäväni pyysi minua soittamaan koskettimia bändissä, jossa hän toimi basistina. Ihastuin häneen, koska hän oli hauska, tyylikäs, ihana, ystävällinen, huolehtiva ja luova. Välillämme oli selvästi kemiaa, mutta tunsin oloni hieman epämukavaksi, sillä tiesin hänen olevan naimisissa. Hän kuitenkin kertoi vaimonsa hyväksyvän asian, sillä heillä oli kuulemma niin sanottu "älä kysy, älä kerro"-suhde.

Epäilin häntä useaan otteeseen, mutta vihdoin annoin periksi. Vietimme aikaa yhdessä puistoissa, kaupungilla ja studiollamme, jossa soitimme yhdessä muutaman kuukauden. Ilman suhdepaineita saimme todella päästää irti seksuaalisessa mielessä. 

Saman aikaan salassapitäminen tuntui kamalalta, aivan kuin hän olisi hävennyt minua tai meitä. Lopulta hän kertoi minulle, että hänen vaimonsa ei ollutkaan asian suhteen ok ja suhde päättyi hirveällä tavalla. Hän katkaisi yhteyden minuun, enkä ole nähnyt häntä sen jälkeen. Tunnen edelleen paljon syyllisyyttä, vaikka olenkin tällä hetkellä parisuhteessa.”

Sally, 28

”Tapasin miehen työmatkalla kolme vuotta sitten. Vain harva tiesi hänen olevan naimisissa, sillä hän ei koskaan pitänyt sormusta töissä. Hän oli todellinen alfauros; fiksu ja todella itsevarma. Hän oli myös 10 vuotta minua vanhempi, mikä sai minut katsomaan häntä ylöspäin.

Meidän suhteemme muuttui pian työsuhteesta ystävyydeksi ja lopulta rakastavaisiksi. Vasta ensimmäisen suudelmamme jälkeen hän kertoi olevansa naimisissa. En voinut uskoa sitä, mutta hän selitti kertomattomuuttaan verbaalisilla puutteillaan ja tunsin oloni pahaksi hänen puolestaan. Hän vei minut myös heidän yhteiseen kotiinsa, jossa näin todisteita riidoista ja halusin pitää hänestä huolta.

Suhde loppui kuitenkin nopeasti, kun ymmärsin, että hän kohteli täysin samalla tavalla kuin vaimoaankin. Hän käytti minua hyväksi niin henkisellä kuin tunteellisellakin tasolla. Ymmärsin hänen egonsa musertuneen, kun kerroin hänelle, etten halunnut enää olla hänen kanssaan.

Sen jälkeen, kun erosimme, hän yritti korjata asiat vaimonsa kanssa, mutta se ei toiminut. En voi sietää häntä, eikä hän ole minulle enää muuta kuin muistutus virheistä, joita aikoinaan tein."

Hope, 26

"Kuusi vuotta koulun päätyttyä aloitin suhteen vanhan liikunnanopettajani kanssa. Kun olin 17, fantasioin meistä hänen toimistossaan. Kaikki tiesivät hänen olevan naimisissa ja hänen saaneen juuri ensimmäisen lapsensa, mutta jatkoin silti flirttailua. Mitään ei tapahtunut, mutta vuosia myöhemmin pyysin häntä LinkedIn-kaveriksi.

Yllättyin saadessani häneltä viestin, jossa hän pyysi tapaamista. Menimme luokkatovereidemme kanssa tapaamaan häntä ravintolaan ja hän käyttäytyi aivan kuin sinkkumies, joka ei hävennyt lainkaan sitä, että kulki kaupungilla oppilaidensa kanssa. Suhdettamme kesti neljä kuukautta ja meillä oli seksiä muutaman kerran.

Suhde muuttui kuitenkin todella oudoksi, ja kerran hän salakuljetti minut kotiinsa sillä aikaa, kun hänen vaimonsa oli salilla. Hän pyysi minua myös tulemaan ravintolan vessaan, jossa hän oli syömässä vaimonsa kanssa. Tunsin oloni epämukavaksi ja olisin voinut lopettaa suhteen, mutta se oli yksi elämäni saavutuksista.

En kuitenkaan pitänyt ihmisestä, joka hänestä tuli; takertuva, epätoivoinen ja omaa avioelämäänsä välttävä. Se heikensi salasuhteen hekumaa. Hän oli loppujen lopuksi vain opettaja, joka käyttäytyi kamalalla tavalla vaimoaan kohtaan. Minä pystyn parempaan.”

Lähde: Cosmopolitan 

***

1:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.