Spekulaatiot Harryn ja Meghanin pienokaisen nimestä käynnistyivät heti – yksi veikkaus on ylitse muiden

4:20
Joonas Suotamo kertoo unohtumattomasta kohtaamisestaan prinssi Harryn kanssa: "Luulin, että nyt joutuu linnaan"

Nimiveikkaukset alkoivat heti, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan kertoivat odottavansa perheenlisäystä.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan julkistivat ystävänpäivänä, että heidän esikoisestaan Archiesta tulee isoveli. People-lehti uutisoi, että veikkaukset tulevan pienokaisen nimestä alkoivat välittömästi raskausuutisten tultua julki.

Yksi arvaus on lehden mukaan ylitse muiden useampien vedonlyöntitoimistojen tilastoja tarkasteltaessa. Vedonlyöjät nimittäin uskovat vahvasti Harryn ja Meghanin päätyvän nimeen, joka on kunnianosoitus hänen edesmenneelle äidilleen prinsessa Dianalle – oli tulokas sitten tyttö tai poika. 

Tähän viittaa se, että vedonlyöjien suosikkien joukossa tytön nimeksi on useammassa vedonlyöntitoimistossa tällä hetkellä Diana ja poikien nimistä hyvin vahvoilla on puolestaan Spencer.

Muita veikkauksia ovat myös Alfie, Alexandra, Arthur, Thomas ja Isabella. Kuitenkin myös herttuatar Meghanin äidin nimi Doria on listoilla, kuten myös Emily, Marina, Sebastian ja Willow.

Kun he valitsivat esikoiselleen nimen Archie, se ei ollut meidän listoillamme. Nyt kuitenkin vaikuttaisi siltä, että Meghan ja Harry valitsisivat toiselle lapselleen perinteisemmän nimen, kun Arthur ja Diana ovat nousseet suosikeiksi, vedonlyöntitoimisto Betfairista kommentoidaan Peoplelle.

Harryn ja Meghanin esikoispoika Archie täyttää toukokuussa kaksi vuotta. Esikoisen syntymän jälkeen perheessä on tapahtunut paljon. Sussexin herttuapari ilmoitti tammikuussa 2020 tahtovansa vetäytyä kuninkaallisista edustustehtävistä ja muuttivat ilmoituksen jälkeen Kanadan kautta Yhdysvaltoihin.

Perhe on asettunut herttuatar Meghanin kotikonnuille ja osti syksyllä oman talon Los Angelesin liepeiltä Santa Barbarasta. Britanniassa koko perhettä ei ole sen koommin nähty. Vaikka Yhdysvalloissa pysyttelemisen puolesta puhuu maailmalla jylläävä koronaviruspandemia, on tiivis pysytteleminen Yhdysvalloissa aiheuttanut toistuvasti spekulaatioita myös kuninkaallisen perheen tulehtuneista väleistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja