Prinssi Harry ja herttuatar Meghan löysivät uuden kodin kaikessa hiljaisuudessa: "He aikovat juurtua tähän taloon"

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttivat Archien kanssa uuteen kotiinsa jo heinäkuussa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat löytäneet uuden kodin perheelleen pitkien etsintöjen jälkeen, kertoo Page Six. Lähteiden mukaan herttuaparin ja heidän vuoden ikäisen esikoisensa Archien uusi koti sijaitsee Santa Barbarassa, Kaliforniassa. 

Tietojen mukaan perhe on asustanut uudessa, omassa kodissaan jo viikkojen ajan. Perheen naapureita ovat muun muassa Oprah Winfrey sekä Ellen DeGeneres

– Harry ja Meghan ovat elelleet hissukseen kodissaan Santa Barbarassa heinäkuun alusta lähtien. He eivät ole Oprahin tai kenenkään muunkaan vieraina vaan he ostivat kotinsa itse. Tämä on se paikka, jossa he haluavat jatkaa elämäänsä Iso-Britanniasta lähtemisen jälkeen, lähde kertoo. 

– He aikovat juurtua tähän taloon sekä hiljaiseen yhteisöön, jossa yksityisyys on huomattavaa. Tässä paikassa he haluavat kasvattaa Archien ja toivovat voivansa elää mahdollisimman normaalia elämää. 

Lähteen mukaan Harrylla ja Meghanilla ei ollut koskaan aikomustakaan asettua aloilleen Los Angelesiin, jossa he asuivat toistaiseksi näyttelijä Tyler Perryn omistamassa kartanossa etsiessään omaa kotiaan. Paikka oli lähteen mukaan hyvä välisiirtymä pariskunnalle muun muassa sen takia, että Meghanin äiti Doria Ragland asuu Los Angelesissa. Lähde kertoo uuden kodin olevan niin suojattu, että Harry ja Meghan pystyvät elämään siellä haluamaansa yksityistä elämää mutta he pystyvät kuitenkin saamaan uusia ystäviä sekä Archielle samanikäisiä leikkikavereita. 

Harry ja Meghan nostivat hiljattain syytteen paparazzeja vastaan, jotka olivat kuvanneet Archieta Meghanin äidin Doria Raglandin kanssa tämän kodin yksityisellä ajotiellä.

Herttuaparin tiedottaja on vahvistanut tiedon siitä, että perhe on muuttanut uuteen kotiinsa heinäkuussa. 

– He ovat asettuneet yhteisönsä hiljaiseen yksityisyyteen saapumisestaan lähtien ja toivovat, että tätä kunnioitetaan heidän naapuriensa sekä heidän perheensä tähden.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja