Sophien äiti lähti baariin ja palasi sieltä karitsan kanssa – pelasti Larryn lemmikiksi 20 punnalla: "Voisinpa sanoa olevani yllättynyt..."

Lemmikit lääkärissä 8:59
Toiveissa lemmikki? Näin paljon eläinlääkäriin voi mennä rahaa.

Englantilaisen Sophien äiti adoptoi pienen lampaan baarireissunsa aikana. 

Manchesterilainen Sophie Galustian jakoi Twitterissä huvittavan kuvakaappauksen hetkestä, jona sai kuulla äitinsä tempauksesta, kertoo muun muassa Daily Mail.

Äiti paljasti maksaneensa 20 puntaa, jotta sai pelastettua pikkukaritsan hengen. Äiti päätti tuoda eläimen lemmikiksi kotiinsa.

– Äitini osti karitsan 20 punnalla, jotta sitä ei tapettaisi huomenna, ja aikoo pitää sitä puutarhassa koirien kanssa. Rehellisesti sanoen, voisinpa sanoa olevani yllättynyt, mutta se on hyvin hänen tapaistaan, Sophie kertoi.

Saatteen selitykseksi Sophie jakoi kuvakaappauksen tekstiviestikeskustelusta ja FaceTime-puhelusta äitinsä kanssa. Äidillä oli seuranaan perheen tuorein jäsen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

After workit muuttuivat karitsan pelastamiseksi

Tekstiviestikeskustelusta otetusta kuvakaappauksesta selviää, että äiti halusi puhua videopuhelun tyttärensä kanssa. Sophie kertoi olevansa sängyssä ja tiedusteli, oliko kaikki hyvin. Äiti selitti lähteneensä baariin "tapaamaan Carlosta" töiden jälkeen ja ostaneensa kahdeksan päivän ikäisen karitsan, joka olisi muuten tapettu. Tarina ei tosin kerro, miksi eläintä odotti niin surullinen kohtalo niin nuorena.

Ilmeisesti tämä mystinen tieto oli kuitenkin tarpeeksi, jotta Sophie suostui puhumaan videopuhelun

Huomioitavaa on, että Sophien twiitit on julkaistu jo maaliskuun alussa ennen Isossa-Britanniassa käyttöön otettuja kovia rajoituksia. Nyt saarivaltiossa esimerkiksi pubit ja baarit on Suomen tapaan suljettu. Lisäksi yli kahden ihmisen julkiset kokoontumiset on kielletty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi, ja tarpeetonta ulkona liikkumista tulee välttää..

Twiitille puolen miljoonan suosio – moni huomioi muutakin kuin lampaan

Sophien julkaisusta on tykätty jo yli puoli miljoonaa kertaa. Äidin tekoa on kehuttu suloiseksi ja moni kertoi adoptoineensa itsekin lampaan hieman samalla tavalla. Kommentoijien huomio kiinnittyi myös moneen muuhunkin asiaan. Esimerkiksi useammankin Twitter-käyttäjän mielestä Sophien oma ilme kuvassa oli hulvaton lisä.

Klikkaa kuva isommaksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kasvosi FaceTIme-ruudulla on paras osa koko juttua, kehui eräs.

– Jos hän ei käytä sitä profiilikuvanaan, minä käytän, komppasi toinen.

– Me vain jätämme huomiotta 1% akun, #psykopaatti, kuittasi eräs kommentoija Sophien tyhjilleen kuluneesta akusta saaden paljon kannatusta kommentilleen.

Larry voi mainiosti

Ja Larryksi nimetylle karitsallekin kuuluu hyvää. Sophien äiti ruokkii sitä eläinlääkäriltä saamallaan erityismaidolla, ja lammasvauva tuntuu pitävän uudesta perheestään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat