Lampaan pelastanut maanviljelijä kertoo, miksi turvautui erikoiseen taktiikkaan: "Olisi ollut kiinnostavaa, jos poliisi olisi pysäyttänyt minut"

2:15

Kerroimme australialaisesta maanviljelijästä, joka pelasti laumastaan eksyneen lampaan tavalla, joka herätti hilpeyttä Twitterissä ja ympäri maailman medioiden. Nyt kyseinen mies, Mark Modra, paljastaa Yahoo7 -uutiskanavalle tarinan kuvan takaa.

Tiedätkö, miksi koira ulvoo? Kuuntele vastaus videolta!

Etelä-Australiassa asuva Mark Modra löysi yksinäisen lampaan harhailemassa useita kilometrejä laidunmaaltaan. Lastensa kanssa ajelulla ollut maanviljelijä ei jättänyt lammasta oman onnensa nojaan, vaan nosti eläimen perheautonsa etupenkille ja kiinnitti sen turvavöihin.

– En voinut laittaa häntä auton tavaratilaan, sillä se oli täynnä lasten turvaistuimia. Ainoa mahdollinen paikka oli etupenkki, Modra kertoi.

"Olisi ollut kiinnostavaa, jos poliisi olisi pysäyttänyt minut"

Mies tunki lampaan neljän lapsensa avulla pelkääjän paikalle. Pikkuinen pelko iski kuitenkin itse kuskiin, joka epäili, josko lammas potkaisisi häntä tai tapahtuisi muuta yllättävää.

– Olisi ollut kiinnostavaa, jos poliisi olisi pysäyttänyt minut. Mutta ainakin lammas oli turvavöissä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kyyti takaisin kotiin 

Myöhemmin Modran naapuri soitti ja kertoi yhden lampaistaan kadonneen. Modran ei auttanut kuin pakata jälleen autoonsa kaikki neljä lastaan sekä hetkellinen määkivä huollettava.

Modran mukaan matka takaisin kotilaitumelle sujui hyvin, lammas oli omaksunut käytöstavat – ja lapsia miellyttävän musiikkimaun. Eläin nimittäin nautti The Wiggles -lastenmusiikkiyhtyeen kappaleista, joita Modran alle kuusivuotiaat lapset toivoivat matkamusiikiksi. 

Vaimo toivoi puhdasta autoa

Twitterissä jakamansa kuvan yhteydessä Modra kirjoitti, ettei tapauksesta saa kertoa hänen vaimolleen. Vaimo sai joka tapauksessa lampaan luksuskyydistä tietää.

– Hän vain puisteli päätään ja sanoi: ”Toivon, että istuimet ovat puhtaat!”

Modrasta tapaus osoittaa, että maalla ihmisten on sopeuduttava siihen, ettei kaikkia toivottuja välineitä – kuten lava-autoa – ole aina saatavilla.

Lähde: Yahoo7

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja