Sinkkuna elävä uusi Miss Suomi: "Toisen ihmisen voi tavata missä ja milloin vaan"

Miss Suomi 2017 vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Miss Suomeksi Helsingin Kalastajatorpalla viime sunnuntaina kruunattu Michaela Söderholm, 25, kertoi jo semifinaalivaiheessa MTV.fille elävänsä sinkkuna.

Järjestyksessä 80. Miss Suomi vieraili torstai-iltana Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Söderholm ei ole ainakaan huomannut vielä saaneensa treffikutsuja.

– Olen saanut niin paljon viestejä voiton jälkeen, etten ole vielä ehtinyt lukea puoliakaan niistä läpi saatika vastata. Nyt päällimmäisenä ovat jääneet mieleen ne lukuisat positiiviset onnitteluviestit, Söderholm kertoi ennen lähetystä.

– Olen ehdottomasti avoin rakkaudelle. Haluan tulevaisuudessa varmasti perustaa perheen ja saada lapsia, mutta sen aika ei tietenkään ole vielä vaan nyt keskitytään tähän missivuoteen. Toki sen toisen ihmisen voi tavata missä ja milloin vaan eli sen puoleen en turhia asiasta stressaa.

Viikon alussa Michaela Söderholm kertoi MTV.fille tunnelmiaan heti voittoa seuraavana päivänä.

– On tosi kiitollinen fiilis siitä, että pääsen jatkamaan Shirlyn (Karvinen, Miss Suomi 2016) jalanjäljillä, Söderholm kertoi.

Michaela Söderholmin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Adriana Gerxhalija, 21, joka oli myös lehdistön ihannetyttö. Toinen perintöprinsessa oli Pihla Koivuniemi, 22. Yleisön suosikkitytöksi valittiin Essi Unkuri, 19.

Katso alla videoklippi Michaela Söderholmin vierailusta EVS-ohjelmassa!


Lue myös:

    Uusimmat