Siloiteltuun someen kyllästynyt äiti jakoi rehellisen synnytystarinansa: "Saanen esitellä yllätyslapseni"

Sohvia arvosteltiin törkeästi raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen 5:51
Sohvia arvosteltiin törkeästi raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen: "Ensimmäisen kysymyksen ei pitäisi olla 'mitä me tehdään tuolle sun painolle?'"

Englantilaisäiti haluaa rikkoa äitiyteen liittyviä tabuja julkaisemalla rehellistä materiaalia sosiaalisessa mediassa, kertoo Mirror-lehti. 

Useimmiten sosiaalisessa mediassa koreillaan vain elämän suurilla onnistumisilla. Seuraajille halutaan luoda illuusio, jossa arki on yhtä suurta juhlaa – jopa kadehdittavaa.

Victoria, 36, oli aiemmin samanlainen: hänen Instagram-fiidinsä oli täynnä kuvia kauniisti sisustetusta kodista ja täydellisestä perheidyllistä.

Lopulta hän kyllästyi sekä itsensä että muiden ihmisten tapaan silottelemaan elämäänsä, ja teki täyskäännöksen sisällöntuottajana.

– Minusta me emme puhu tarpeeksi avoimesti siitä, millaisia fyysisiä ja henkisiä vaikutuksia lapsen saattamisella maailmaan on. Tai siitä, miten kokonaisvaltaisesti elämä muuttuu lapsen saamisen jälkeen, Victoria perustelee päätöstään.

Rehellinen synnytystarina saa hymyn huulille

Yksi hyvä esimerkki Victorian tavasta luoda aitoa sisältöä, on hänen julkisesti esiintuoma synnytystarinansa.

Näet kuvaparin toisen kuvan painamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta. Jos julkaisu ei näy,voit katsoa sen täältä

– Tämä kaunis pikkupapu murjoi tiensä kohdunkaulani läpi kuin öljytty tykinkuula, turmellen 95 prosenttia vaginastani ja tuoden mukanaan ruman perspuoleisen sisaruksensa. Saanen esitellä, yllätyslapseni: Peräpukama Herbert Hirmuinen, nainen aloitti brutaalin rehellisen synnytystarinansa.

Victorian mukaan hän tunsi kesken synnytyksen, kuinka peräpukamat ilmestyivät voimakkaan ponnistelun aikana.

– Bertie, kuten me häntä hellyttelynimellä kutsumme, osoittautui erittäin päättäväiseksi kaveriksi ja saapui virallisesti tähän maailmaan toukokuun 21. päivä, painaen noin kilon verran, Victoria jatkaa ”yllätysvauvansa” syntytarinaa.

Victoria joutuu peräpukamien vuoksi syömään lopun elämäänsä lääkkeitä, mikä tosin ei ole hänen huolenaiheistaan suurin.

– Alapääni ei enää koskaan tunnu samalta kuin ennen, enkä voi enää käydä kakallakaan ilman, että sisukaluni valuvat ulos, Victoria valittelee. 

Kannustaa muita äitejä: ”Tiedä, ettet ole yksin”

Victoria ei todistetusti häpeile puhua kakasta, turvonneista nänneistä tai seksistä. Hän haluaa esimerkillään tuoda esiin valtavan tunnekirjon, jonka äitiys pitää sisällään. 

Vanhemmuus on julmaa näinä aikoina: yhdessä hetkessä olet kuin hänen majesteettinen ylhäisyytensä, valmiina valloittamaan maailman ja toisessa hetkessä syöt kokonaisen paketillisen suklaakeksejä, itket ostoskeskuksen liukuportaissa ja sinussa kalvaa pelko siitä, ettet riitä lapsellesi, Victoria kuvailee vanhemmuuden vaihtelevia tunneskaaloja.

– Jos olet tuore äiti ja et ole pystynyt poistumaan kotoasi, pukeutumaan, pesemään hampaitasi tai takapuoltasi päiväkausiin, tiedä, ettet ole yksin, nainen tsemppaa.

Katso Victorian hullutteleva tanssivideo loppuun saakka.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat