Instagram-vaikuttaja paljasti, kuinka hurjaa elämää vietti ennen kuin tuli raskaaksi: "Ihmiset eivät ymmärtäneet, miten pystyin syömään ja silti olemaan niin laiha"

6:54
Videolla keskustellaan huumeiden käytöstä Suomessa. Käyttö lisääntyy, mutta mistä se johtuu?

Kahden lapsen äiti ja Instagram-vaikuttaja paljasti seuraajilleen, että ennen raskaaksi tulemistaan nainen piti itsensä laihana "tapasten ja kokaiinin" avulla. Aiheesta uutisoivat muun muassa People ja Insider.

Australialainen Instagram-vaikuttaja ja malli Ruby Matthews, 25, on paljastanut Instagramissa epäterveelliset ja jopa vaaralliset keinot, joiden avulla hän pysyi laihana ennen raskaaksi tuloa.

Eräs Rubyn faneista kysyi häneltä viime viikolla Instagramissa, miten hän oli niin laiha ennen lastensaantia. Naisella on noin 200 000 seuraajaa kuvapalvelussa.

Rudyn mukaan hänen pienen kokonsa salaisuutena olivat huumeet, tupakka, kahvi ja tapakset. Malli painoi tuolloin noin 54 kiloa.

– Vedin paljon kokaiinia, niin kuin paljon. Joten periaatteessa minä vain poltin tupakkaa, join mustaa kahvia ja vedin kokaiinia. Ja välissä söin tapaksia. Elämäni oli vain tapaksia ja kokaiinia, Ruby sanoo.

Kuvassa Ruby ennen raskaaksi tulemista, noin neljä vuotta sitten.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvassa Ruby viime marraskuussa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mallin mukaan hän oli riippuvainen huumeista.

– Monet ihmiset eivät koskaan ymmärtäneet, miten pystyin syömään ja silti olemaan niin laiha, mutta arvelen, että on aika helppoa salata riippuvuus. Ihmiset eivät tajua, kuinka helppoa on piilottaa jotakin, oli se sitten riippuvuus, masennus tai ahdistuneisuus. On aika helppoa piilottaa nuo pienet asiat, Ruby selittää.

Huumeet yleisiä mallimaailmassa?

Hänen mukaansa kokaiinin käyttäminen on yleistä Instagram-vaikuttajien ja mallien keskuudessa. Huumetta käytetään nimenomaan siksi, että hoikka ruumiinrakenne pystytään säilyttämään.

Ruby kertoi huumeidenkäytöstään Instagramin Tarinoissa, joista ne ovat sittemmin jo poistuneet. Videot paljastuksista kiertävät kuitenkin edelleen internetissä, muun muassa Daily Mail julkaisi ne.

Tultuaan raskaaksi noin neljä vuotta sitten Ruby kertoo lopettaneensa huumeiden käytön ja epäterveet elämäntapansa. Nyt hän on kahden lapsen äiti. Yhdessä Instagram-kuvistaan Ruby kertoo, ettei hänellä ole enää halua päästä takaisin entisiin mittoihinsa.

Medialle Ruby ei ole kommentoinut paljastustaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: People, InsiderDaily MailNews.com.au, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja