Tämä video ei ole herkimmille: Naisen synnytys sai karmaisevan käänteen

1:52
Tämä amerikkalaisisä auttoi vaimonsa synnytyksen läpi parkkipaikalla Milwaukeessa, Wisconsinissa.

Amerikkalaisnaisen synnytys sai karmaisevan käänteen, kun synnytyssalin hoitohenkilökunta pudotti vastasyntyneen lapsen. Asiasta uutisoi muun muassa FOX 29

Lapsen syntymä on hetki, jonka jokainen vanhempi muistaa varmasti lopun elämänsä. Tavallisesti muisto on kaikista kivuista huolimatta onnellinen. 

Tai niin sitä luulisi. FOX 10 -uutiskanava haastatteli vastikään traumatisoitunutta äitiä, jonka kuopuksen syntymä sai pelottavan käänteen. 

Video saa irvistämään kauhusta

Monique Rodgersin elämä mullistui helmikuussa, kun hän synnytti kaksoslapsensa. Moniquen mies Derrick kuvasi vaimonsa synnytyksen.

Onnellinen isä videoi myös synnytyksen jälkeiset rutiininomaiset toimenpiteet, joita vastasyntyneelle ja punakalle Morgan-vauvalle tehtiin.

Video on karua katseltavaa, sillä se saa pakostikin irvistämään ja pidättämään hengitystään.

– En pystynyt katsomaan videota pitkään aikaan. Olen katsonut sen kerran, enkä aio katsoa enää toista kertaa, koska se on niin traumatisoiva, lohduttomasti itkevä äiti kertoo FOX 10 -uutiskanavalle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Hoitohenkilökunnan työntekijä kannattelee vastasyntynyttä lasta vasemmassa kädessään, kun toinen hoitajista ottaa lapsen ympärillä olleen viltin tämän ympäriltä pois.

Samalla, kun hoitaja riuhtaisee huovan tyttölasta kannatelleen hoitajan kädestä, tämä menettää otteensa lapsesta.

Kuin silmänräpäyksessä, täyttä kurkkua huutava vauva tippuu päälleen hoitopöydälle. On senteistä ja sekunneista kiinni, ettei lapsi pudonnut pöydältä lattialle – kiitos hoitajien nopeiden refleksien.

Todettiin aivoverenvuoto – kaikista vaurioista ei vielä tietoa

Se, mikä tekee tapahtuneesta entistäkin ikävämmän, on se, ettei kukaan osaa sanoa, miten vakavia vaurioita vastasyntynyt lapsi sai pudottuaan hoitopöytää vasten.

Tällä hetkellä lapsella on todettu verenvuotoa aivojen vasemmalla puolella.

– Meidän pitää odottaa elokuuhun asti, jotta voimme varmistaa, että vauvalla on kaikki hyvin, perheenäiti kertoo nykytilanteesta.

– Olen huomannut hänessä erilaisia oireita, jotka eivät tunnu normaaleilta, hän jatkaa.

Sairaala ei ole myöntänyt tapahtunutta

Sairaala ei tiettävästi ole myöntänyt hoitohenkilökunnan pudottaneen vauvaa, eivätkä siten ole myöskään pahoitelleet tapahtunutta.

– Toivon, että he ottavat vastuun teoistaan, kyynelehtivä äiti sanoo.

Sairaala otti kuitenkin myöhemmin kantaa tapahtuneeseen. Sen tiedotteessa tuodaan ilmi, että potilaiden ja heidän lähiomaisten turvallisuus on aina ensisijalla.

Sairaala aikoo käydä tapahtuneen läpi, ja ottaa siitä jälleen opikseen.

Lähde: FOX 29, FOX 5

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja