Selvitys paljastaa: Tänä viikonpäivänä saat vähiten seksiä

Haaveiletko villistä seksistä kumppanisi kanssa? Uuden selvityksen mukaan rakasta kannattaa lähestyä jonakin muuna päivänä kuin tiistaina. Silloin seksi kiinnostaa nimittäin ihmisiä kaikkein vähiten.

Lovehoneyn teettämän kyselyn mukaan britit ovat vähiten halukkaita harrastamaan seksiä tiistaisin, Daily Mail uutisoi. Runsaasta alkoholinkulutuksestaan tunnetussa maassa syykin on varsin erikoinen: britit nimittäin kertoivat olevansa tiistaisin liian selvin päin heittäytyäkseen viettiensä vietäviksi. Toiseksi yleisin syy haluttomuuteen oli televisio. Myös kotityöt olivat seksin kilpailijoita. Erityisesti naiset ilmoittivat kasaantuvat työt uhaksi lemmenleikeille.

Suosituimpia seksipäiviä olivat kyselyn mukaan lauantai ja perjantai. Tiistain lisäksi libido oli alhaalla myös torstaisin, jonka valitsi suosikkiseksipäiväkseen vain kahdeksan prosenttia kyselyyn vastanneista.

Ujoudesta brittejä ei kuitenkaan voi syyttää, sillä kyselyyn vastanneista suurin osa harrastaa seksiä mieluiten valot päällä. Tällä tavalla he näkivät kumppaninsa vartalon. Kun lemmenleikkeihin ryhdyttiin, suurimpia himojen herättäjiä olivat suuteleminen ja hyväileminen, joita piti hyvänä esileikkinä 23 prosenttia vastanneista.

Kyselyn toteuttajan Richard Longhurstin mukaan kyselyn tulokset olisivat olleet vielä 20 vuotta sitten täysin erilaiset.

– Uskon että seksuaalinen ympäristö on muuttumassa Britanniassa nopeasti, osittain Fifty Shades of Grey -ilmiön myötä. Naisista on tullut seksuaalisesti itsevarmempia ja vaativampia. Tämän täytyy olla hyvä uutinen myös miehille, Longhurst sanoo.

Kyselyyn vastasi 1654 ihmistä.

Suosituimmat seksipäivät:

Lauantai: 37 prosenttia

Perjantai: 23 prosenttia

Sunnuntai: 16 prosenttia

Maanantai: 8 prosenttia

Keskiviikko: 7 prosenttia

Torstai: 6 prosenttia

Tiistai: 4 prosenttia

Tämä sytyttää seksiin:

Suudelma: 23 prosenttia

Hyväileminen: 23 prosenttia

Sänkyyn meneminen: 14 prosenttia

Flirttaileva katse: 12 prosenttia

Seksistä puhuminen: 7 prosenttia

Lue myös:

AVA/Maarit Rasi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja