Seksin tulevaisuus: Tältä näyttää vuosi 2013

Deittailuohjelmia älypuhelimiin, sekstailua webbikameran avulla ja intiimialueiden kauneuskirurgiaa – mitä muuta uutta vuosi 2013 tuo seksiin?

Vaikka yhdyntä itsessään on pysynyt läpi historian samanlaisena, muuttuu kaikki sen ympärillä. Vuosittain ilmestyy uusia seksi-ilmiöitä ja -trendejä, jotka vaikuttavat ainakin välillisesti jokaiseen meistä. Mitä vuosi 2013 ja tulevaisuus tuo tullessaan sen suhteen, kuinka kumppanimme valitsemme, tyydytämme tarpeemme ja suhtaudumme seksiin? Miltä seksielämämme tulee näyttämään?

Tekstailu on historiaa

Kun aikaisemmin sekstailtiin tekstiviestitse, on tulevaisuuden väline webbikamera! Katsoja voi olla kumppani – tai joku täysin tuntematon. Tätä teknologiaa käytetään jo nyt esimerkiksi strippiklubeilla ja verkossa miehille suunnatuissa palveluissa.

Deittailuohjelmia älypuhelimeen

Yhä useampi treffisivusto tulee vastaamaan älypuhelimien suosioon. Tulevaisuudessa voi esimerkiksi flirttailla lähistöllä olevien tuntemattomien kanssa tai sopia kädenkäänteessä treffit jonkun samassa kaupungissa asuvan kanssa. Ohjelmat tulevat tarjoamaan syväluotaavaa tietoa käyttäjiensä taustoista, suhdetilasta ja valitettavasti myös luurangoista kaapissa.

Algoritmi uskottomuuteen

Milloin yritysten on mahdollista laskea se, kuinka suurella todellisuudessa ihminen pettää kumppaniaan – ja käyttää tätä faktaa hyväkseen? Mitä enemmän tietoa annamme itsestämme, sitä helpompi meille on myydä juuri sitä, mitä salaa kaipaammekin.

Seksirobottien vallankumous

Seksirobotteja on jo nyt olemassa ja tulevaisuudessa ne ovat yhä kehittyneempiä. Jos tällä hetkellä seksirobottien oikeaa ihoa jäljittelevä pinta on luksusta, saattavat ne pian jo tuntua siltä kuin seksiä harrastaisi oikean ihmisen kanssa.

Seksiä televisiossa?

Internetissä leviävien seksivideoiden ja seksiä käsittelevien meemien eli internetilmiöiden myötä myös televisiokanavat saattavat alentaa rimaansa seksin näyttämiseen. Se ei ole enää likaista tai hävettävää, vaan yhä useampi valtavirran sarja sisältää eroottisen latauksen ja seksuaalisia kohtauksia.

Miesten ehkäisy

Tiede tulee näyttelemään yhä suurempaa roolia ehkäisyssä ja niin miehille kuin naisillekin tarkoitettujen ehkäisymenetelmien tarjonta kukoistamaan. Kun nykyään ehkäisy on hoidettu pääasiassa kondomein tai naisten käyttämin hormonaalisin menetelmin, tulee miesten ehkäisymenetelmät varmasti nostamaan päätään.

Ei enää pelkkää heteroseksiä

Seksuaalivähemmistöt näkyvät nykyään yhä enemmän. Tämä on antanut tilaa myös seksuaalisilta haluiltaan eroavien toteuttaa itseään. Tulevaisuudessa yhä useampi harrastaa polygamiaa, on polyamorisessa suhteessa, käy parinvaihtobileissä tai kertoo fetisseistään. Tuleeko naisen ja miehen muodostaman perinteisen yksiavioisen avioliiton asema horjumaan – milloin?

Miehisyyspillereitä

Viagran kaltaisten erektiohäiriöiden hoitoon tarkoitettujen lääkkeiden suosio jatkaa kasvuaan. Lääkeyhtiöt eivät pane vastaan käyttäessään hyväkseen miesten epävarmuutta oman sukupuolielimensä suhteen.

Intiimialueiden kauneuskirurgia

Karvanpoistoa, ihontiukennusta ja rasvanpolttoa. Kosmeettisista kirurgisista toimenpiteistä – myös intiimialueiden – tulee yhä suositumpia. Kukapa ei haluaisi yhä pidempään eläessään näyttää jatkuvasti nuoremmalta? Varsinkin ilman vaatteita.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde: Daily Loaf

Lue myös:

    Uusimmat