Mainos

Seksikolumni: Haluatko pysyä puolisosi kanssa yhdessä? Tehkää näin joka päivä

Pitkä parisuhde, hektinen arki, aina ei huvita tai jaksa. Ratkaisu: panomaratoni.

Kuinkas teillä pannaan? Korkeintaan lauantaisin kympin uutisten ja sport-uutisten välillä? Voin kuulkaa sanoa, että se ei riitä, ei sitten millään.

Aluksi hiljainen kausi ei hierrä, siis aluksi. Eihän sitä nyt aina jaksa jyystää. Mutta. Sitten se alkaa salakavalasti nakertamaan parisuhdetta, kun kuivuus vain jatkuu. Ensin kuvioon tulevat perinteiset tiuskimiset ja tappelut, siis muistakin aiheista kuin seksistä.

Seuraavaksi ei enää jutella muusta kuin siitä, mitä syötäisiin viikonloppuna ja kuka hakee lapset tarhasta. "Ei todellakaan kiinnosta, millainen päivä sinulla oli töissä". Sitten se klassinen mykkäkoulu, jota kumpikaan ei itse asiassa edes huomaa.

Hyvänyön suukot unohtuvat. Kohta huomaat, ettei omaa puolisoa näe enää seksuaalisena olentona, ei houkuta, ei tee mieli, ei kiihota.

Nyt olette kuin soluasunnossa asuvia kämppäkavereita.

Seuraavaksi sinua tai puolisoasi alkaa kiinnostaa muut ihmiset. Ja kohta jompikumpi teistä pettää. Ei vain seksittömyyden vuoksi vaan siksi, että suhteestanne on kadonnut kuivan kauden myötä itse parisuhde.

Ilman seksiä parisuhde on vain kaveruutta.

Nyt kun olemme päässeet ajatuskuviossa tähän viimeiseen pisteeseen. Kelataanpa taakse päin, siihen kohtaan, kun panette korkeintaan lauantaisin. On aika korjata suuntaa, kun on siihen on vielä mahdollisuus. Se tapahtuu nyt tai sitten se on jo myöhäistä.

Joku siellä nyt huutelee, että ei meillä, meillä on vahva suhde, joka kestää kuivatkin kaudet. Älä ole naiivi ja puhu hulluja. Nyt pää pois pensaasta. Kohtaa tosiasiat! Kyllä, sinunkin suhteesi voi kaatua pitkään jatkuneeseen kuivaan kauteen. Oli suhteenne kuinka hyvä tahansa, se ei ole sitä enää aavikkovaelluksen jälkeen.

Haluatko pitää hyvän parisuhteesi ja puolisosi? Ottakaa jokapäiväiseksi ohjelmaksenne panomaratoni. Mitä enemmän jotain tekee, sitä enemmän sitä haluaa. Sama pätee myös seksiin. 

Ottakaa tavoitteeksenne harrastaa seksiä joka päivä muutaman viikon ajan. Vaikka ei jaksaisi, tehkää se kuitenkin, pikaiset riittävät erittäin hyvin. Seksi ei aina tarkoita pitkällä kaavalla nuoleskelua ja paneskelua kynttilän valossa. Pikaiset viikonloppuaamuna, kun lapset katsovat olohuoneessa piirrettyjä tai illalla yhdessä suihkussa, tulee se pesu hoidettua siinä samalla. Tai kiihkeät sohvan natisuttamiset kesken elokuvan.

Ei mene kauaakaan, kun huomaat taas haluavasi puolisoasi ja seksiä hänen kanssaan. Seksin myötä muukin läheisyys lisääntyy, kiinnostus toisen tekemisiin herää, juttelette enemmän keskenänne.

Ja kas, ette olekaan enää pelkästään kämppiksiä. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja