Seksikolumni: Joulu on antamisen ja saamisen juhlaa – tässä täydellinen joululahjavinkki kumppanille

Mitä antaa kumppanille joululahjaksi?

Vuoden ihanin sesonki on käynnissä. Ja joillekuille vuoden kamalin sesonki. Joulu, jos mikä, jakaa mielipiteitä, eikä pienin syy siihen ole ns. täydellisen lahjan valinta armaalle. Seuraavassa vuosien aikana hyväksi koettu vinkki niin miehille kuin naisillekin.

Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että tänäkin vuonna jonkinlaiset lahjat annetaan, vaikka tapaninpäivänä muuta vannotaan, on aika pohtia, mikä olisi hyvä. Ja me keskitymme seksikolumnissa tietenkin niihin, joita ei sitten avata muun suvun läsnä ollessa…

Aineettomat lahjat kasvattavat suosiotaan, eikä syyttä. Kukaan tiedostava ihminen ei voi olla sokea ja kuuro sille tosiseikalle, että pallomme on pulassa. Joten älkäämme kiusatko sitä liikaa joulunaikaan. Ja ties vaikka se sydänkäpynenkin lämpenee entisestään, kun huomaa, että siippa on miettinyt nautinnon lisäksi myös vastuullisuutta.

Tällä kertaa siis unohdamme kokonaan ne keinokuituiset muka-seksikkäät-sisäkköasut, jotka eivät sovi päälle kunnolla, kutittavat ja ovat enemmän nolot kuin seksikkäät. Mies, jos naisesi ei erikseen ole toivonut sinulta joko suoraan tai kainosti vihjailemalla, älä osta hänelle mitään roolileikkiasua. Sillä silloin ostat sen lahjan itsellesi, et hänelle.

Tasapuolisuuden nimissä on pakko sanoa, että valtaosa isävartalon omaavista miehistä myös hämmentyy ja kokee alemmuutta, mikäli nainen on käärinyt pakettiin hupaisat norsunkärsästringit. Naru hiertää peppuvakoa, vatsa roikkuu ikävästi norsun silmien päällä ja puolet siitä kärsästä on tyhjää täynnä…

Mikä sitten toimii, on samaan aikaan viettelevää ja vastuullista? Lahjakortti, hyvät naiset ja herrat, lahjakortti. Ja lahjakortti nimenomaan johonkin aineettomaan. Ja mikä parasta, toimivin lahjakortti on omiin palveluihin.

Ehdotuksia lahjakortiksi

Kymmenen kerran lahjakortti, jolla mies saa sinulta suihinoton loppuun asti. Tai mikä onkaan se, mistä sinun rakkaasi lämpenee, mitä tiedät hänen eniten toivovan? Naisen näkökulmastahan suihinotto loppuun asti vietynä on tavallaan tylsä, mutta vakuutan, että miehesi on sen jälkeen useamman päivän niin tyytyväinen, että antaa sinulle nautintoa kyllä täysillä takaisin.

Kymmenen kerran lahjakortti, jolla nainen saa öljyhieronnan. Hieronta ei johda välttämättä mihinkään, ellet sitten ole tehnyt sitä tarpeeksi vihjailevasti ja hyvin, mutta naisesti on taatusti niin rentoutunut ja täynnä mielihyvähormoneja, että viimeistään seuraavana päivänä tapahtuu jo muutakin.

Eikö suihinotto tai öljyhieronta ole teidän juttunne? Ei hätää, jokin erotiikan alalla on. Oleellista on se, että se lahja on sille toiselle, annetaan juuri sitä, mistä tietää tämän nauttivan seksuaalisuuden saralla eniten. Lahjakortti ei toimi, jos se on enemmän sinulle itsellesi. Jos vaikkapa tykkäät tulla ruoskituksi, ja rakkaasi taas ei välitä siitä, et voi antaa hänelle korttia, jolla hän saa ruoskia sinua. Siippasi sen sijaan tekee sinut ikionnelliseksi, jos saat häneltä kymmenen kerran piiskauskortin.

Rakkaat lukijat, sukupuolesta ja mielenkiinnon kohteista riippumatta, käyttäkää hetki sen miettimiseen, mistä rakkaanne nauttivat, ja antakaa sitä heille – jouluna ja myös sen jälkeen!

Lue myös:

    Uusimmat