Seksikolumni: En ole koskaan saanut orgasmia omin sormin – mies, toimi sinäkin mieluummin näin!

Usein itsetyydytyksen sanotaan olevan avain onneen, mutta entä jos näin ei ole?

En ole koskaan saanut orgasmia sormeilemalla itseäni. Minulle nautinnon yrittäminen omilla sormillani on kuin yrittäisin kutittaa itseäni. Ei onnistu.

Ei se tietenkään huonolta tunnu, se vaan ei tunnu miltään. Korkeintaan mukavalta – ja mukava on sana, jota en todellakaan yhdistä kiihkeään seksiin, saati sitten orgasmiin. Olenkin aina ihmetellyt, pystyykö siihen oikeasti kukaan?

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, ettenkö masturboisi tai että en saisi orgasmeja itseni kanssa. Voi kyllä, molempiin! Masturboin ja usein ja äärimmäisen tyydyttävästi.

Mutta tarvitsen apuvälineitä. Niin sanotusti kättä pidempää. Tässä vuosien varrella olen tietenkin jo oppinut, minkälainen vempain sopii hommaan parhaiten ja pidänkin sellaisen aina käden ulottuvilla, matkoillakin.

Mutta sekstaillessa tämä on hankalaa. Vaikka olenkin seksin suhteen avoin, jostain syystä omien sormien sopimattomuus erotiikkaan nolottaa. En kerta kaikkiaan kehtaa ottaa esiin klitorikseni rakastamaa suosikkivälinettä, joka on sivumennen sanoen aika tarkkaan sormen paksuinen. Hieromasauvat ovat ihan ok, paremman puutteessa.

En tiedä, kuinka yleistä tällainen on, kun en oikein tyttöjenkään kesken kehtaa asiasta pahemmin puhua, mutta olen ymmärtänyt, että kovin tavallista se ei ole.

Kun sitten mies haluaa katsella, kun voihkin mielihyvästä hyväillen itseäni, olen pikkuisen pulassa. Tavallisesti tilanteesta pääsee, kun keskittyy koko tarmollaan ja oraalisilla taidoillaan mieheen, mutta joskus on pakko esittää. Onneksi miehet tuntuvat saavan älyttömät ekstrakiksit naisen itsetyydytyksestä, joten minun palkintoni on himokas katse ja se kiihko, jolla varsinaisiin hommiin pikku show'ni jälkeen päästään!

Siitä sormesta vielä: eihän se nyt mikään ihmevempain ole. Se on aina sormi, ja harva mies sitä osaa oikeasti käytellä tarpeeksi hyvin, ainakaan pelkästään.

Unohtakaa siis miehet ne sormet ja käyttäkää sitä, mikä todella saa meidät naiset kiiman ja hekuman huipulle: suutanne. Enkä nyt tarkoita lepertelytaitoja, vaan taipuisaa ja taidokasta kielenkäyttöä, ihan konkreettisesti! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja