Mainos

Seitsemän asiaa, jotka tulisi aina pitää omana tietonaan

On olemassa joitain asioita, jotka kannattaa pitää vain itsellään. Vaikka kuinka haluaisit kertoa niistä muille, siitä ei ole mitään hyötyä.

1. Älä paljasta kaikista kunnianhimoisimpia suunnitelmiasi. Ole näistä vaitonainen ennen kuin olet onnistunut saavuttamaan ne. Tällaisissa suunnitelmissa on usein heikkoja kohtia ja suunnittelemattomia osia, joiden takia joku voi riepotella niitä melko helposti. Tämä voi johtaa siihen, ettet jaksa edes yrittää toteuttaa niitä.

2. Älä tarkoituksellisesti kerro tekemistäsi hyvistä teoista tai hyväntekeväisyystyöstä, jota olet tehnyt. Hienointa on tehdä jollekin hyvää ilman toivoa saada kiitosta. Ylpeily tällaisilla asioilla voi johtaa nopeasti ylimielisyyteen. Jos sinusta tuntuu, että haluat kertoa näistä asioista, ehkä kannattaisi miettiä, miksi oikeasti teet niitä: onko se epäitsekkyyttä vai onko se halua saada ylistystä?

3. Älä koskaan paljasta elämäntyylisi salaisuuksia. Ei ole viisasta ylpeillä sillä, millaisella dieetillä olet tai miten olet onnistunut voittamaan aamu-unisuuden. Jos sinulla on hengellisiä tavoitteita, ei ole mitään järkeä ylpeillä näillä saavutuksilla. Sinun tunteellisen tilasi pitäisi olla harmoninen. Halu tehdä vaikutus muihin ja saada kehuja on merkki siitä, että se ei ole.

4. Ei kannata kehuskella sellaisilla hetkillä, joina on näyttänyt rohkeutta tai sankarillisuutta. Kohtaamme erilaisia haasteita joka päivä sekä ulkomaailmassa että omissa ajatuksissamme. Ei kuitenkaan ole sinun tehtäväsi päättää, ovatko ne tunnustuksen arvoisia.

5. Älä koskaan jaa omia ajatuksiasi ja mielipiteitä elämästä ja kuolemasta. Se on vain sinun tulkintasi, eikä objektiivinen totuus. Vain harvoissa tapauksissa joku hyötyy sinun ajatuksistasi tästä aiheesta.

6. Ikinä ei kannata paljastaa ongelmia omasta perhe-elämästään. Muista aina, että mitä vähemmän paljastat salaisuuksia perheestäsi muille, sitä vahvempi se tulee olemaan. Tällaiset asiat ovat ratkaistavissa vain oman kodin yksityisyydessä rakkaiden ihmisten kesken. Mitä enemmän valitat heistä muille, sitä vaikeampaa on selvittää niitä.

7. Älä puhu kaikista epämiellyttävistä asioista, joita olet kuullut muiden ihmisten sanovan tai tekevän. Samalla lailla kuin on mahdollista liata vaatteet, myös mielen voi tahrata. Ja henkilö, joka kertoo hirveistä asioista saman tien, kun pääsee kotiin, ei eroa ihmisestä, joka unohtaa ottaa kengät pois, kun kävelee ovesta sisään.

Katso videolta ohjeet siihen, kuinka lopetat negatiivisuudessa vellomisen:

3:35:00

Lähde: Bright Side

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.