Eronnut Martina Aitolehti opettelee elämään yksin – napakka vastaus uteliaille somekommentoijille

2:23
Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät – katso Aitolehden tunteikas haastattelu

Martina Aitolehti vastasi napakasti, kun uteliaat tiedustelivat Instagramissa, oleileeko hänen tyttärensä Hangossa samaan aikaan Sofia Belórfin kanssa.

Aitolehti muutti eron jälkeen uuteen asuntoon, jossa asustavat hänen kanssaan myös tyttäret Victoria ja Isabella sekä rotweiler-rotuinen Nala-koira.

Sunnuntaina Aitolehti paljasti kuitenkin Instagramissa olevansa aivan uudessa tilanteessa, kun hän jäi aivan yksin kotiinsa.

– Jaahas, sit opetellaan elämää yksin. Isbe ja Nala lähti Hankoon heppahommiin ja Vicke on Tampereella, Martina paljasti kuvatekstissään.

Ex-puoliso Stefan Therman on eron jälkeen yhdistetty romanttisessa mielessä seurapiirikaunotar Sofia Belórfiin. Pari on juhlinut yhdessä kevään mittaan ja ennen juhannusta kaksikko vietti yhdessä aikaa Ranskan Rivieralla. Sofia on myös julkaissut Instagram-tilillään kuvia Hangon tiluksilta.

Uteliaimmat olivatkin Aitolehden kuvan yhteydessä tivaamassa, viettääkö Sofia Hangossa aikaa yhdessä Martinan ja Stefanin Isabella-tyttären kanssa.

– Äitipuoli hoitaa homman, jos ehtii, suorasukainen kommentti kuului.

Aitolehti kuitenkin vastasi utelijalle hyvin napakasti.

– Ei ole lupaa olla yhdessä, hän kirjoitti.

Aitolehti kertoi alkukesästä Me Naiset -lehden haastattelussa, että kuukauden ero tyttäristä oli kova paikka, kun hän osallistui Atlantin yli -ohjelman kuvauksiin.

Hän kertoi lehdelle, että sillä välin kopin arjesta otti perheen taloudenhoitaja. Martinan ja Stefanin erottua molemmat tyttäret ovat olleet pääasiallisesti äidillään.

– Koen helpommaksi, että viranomaiset tekevät nyt päätökset. Jos minun sanani ei mene perille, niin viranomaisten sana menee, Martina sanoi Me Naisille.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja