Seiska: Pia Nykänen viettää ensimmäisen joulunsa ilman Matti Nykästä – paljastaa yllättävän asian: "Pelottaa, miten selviän"

11:07
Pia Nykänen kertoo rankasta vuodestaan ja nykyisestä elämästään leskenä

Pia Nykänen pelkää miten selviää ensimmäisestä joulusta ilman Matti Nykästä, kertoo Seiska

Entinen mäkihyppääjä Matti Nykänen kuoli yllättäen 3. helmikuuta 2019. Hän oli kuollessaan 55-vuotias

Nykästä kaipaamaan jäi erityisesti tämän puoliso Pia Nykänen. Mäkihyppääjän leski viettää pian ensimmäisen joulunsa ilman edesmennyttä puolisoaan. Pia Nykänen kertoo Seiskalle, että pyhien lähestyminen kasvattaa surua entisestään. 

– Pelottaa, miten selviän joulusta nyt, kun Matti on poissa. 

Matti Nykänen haudattiin kevättalvella 2019 synnyinkaupunkiinsa Jyväskylään. Pia Nykänen asuu parin yhteisessä kodissa Joutsenossa, josta on pitkä matka puolison haudalle. Näin ollen Pia Nykänen ei aio vierailla Matti Nykäsen haudalla jouluna. 

– Kävin haudalla viimeksi kesällä. Ystäväni kävi siellä vähän aikaa sitten ja hän laittoi kynttilän palamaan puolestani. Eihän Matti haudalla ramppaamalla tule sieltä takaisin.

Pia ja Matti Nykänen menivät naimisiin vuonna 2014. He ehtivät Pia Nykäsen mukaan muodostaa runsaasti yhteisiä jouluperinteitä. Viime vuonna Pia Nykäsen vanhemmat olivat hänen ja Matti Nykäsen luona jouluaattona, ja tänä vuonna Pia Nykänen menee itse vanhempiensa luokse. Joulupäivän hän viettää poikansa kanssa. 

– Syömme hyvin, lisäksi saunomme ja jaamme lahjat. Onhan se outoa, kun yksi puuttuu joukosta, niin monta vuotta Matti oli siinä mukana kuitenkin. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja