Mainos

Pia Nykänen kaipaa edesmennyttä aviomiestään Matti Nykästä päivittäin: "Meillä oli lämmin suhde"

3:32
Matti Nykäsen muistomerkistä pidetään yleisöäänestys – tässä ovat kilpailuehdokkaat

Pia Nykänen on mielissään siitä, että hänen edesmenneen aviomiehensä, mäkihyppääjä Matti Nykäsen muistoa kunnioitetaan Jyväskylään pystytettävällä muistomerkillä. 

Legendaarinen mäkikotka Matti Nykänen menehtyi äkillisesti kotonaan Joutsenossa 3. helmikuuta 2019. Nykänen nousi mäkihyppyuransa aikana yhdeksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä urheilijoista, jonka kunniaksi miehen synnyinkaupunkiin Jyväskylään aiotaan pystyttää muistomerkki tämän muistolle. 

Perjantaina 1. marraskuuta julkaistiin kuusi vaihtoehtoa Nykäsen muistomerkistä. Mäkihyppääjän leski Pia Nykänen sitä mieltä, että on idea Nykäsen muistomerkistä on erittäin hyvä. 

– Toivon, että se olisi sellainen, että siitä näkee sen olevan Matin, eikä vain joku pysti. Ehkä minun mielestäni näköispatsas voisi olla kiva. 

Pia Nykänen kertoo kaipaavansa aviomiestään edelleen päivittäin. Mielessä ovat päivittäin ensisijaisesti positiiviset muistot ahkerasta, kotona puuhailemisesta pitäneestä miehestä. 

– Meillä oli tavallinen, rauhallinen ja hyvä olo täällä kotona aina. Joutsenolaiset ottivat Matin todella hyvin vastaan tänne. Meillä oli lämmin suhde. Vaikka hän ei tuosta sairaudestaan kertonut, niin yleensä muuten kerrottiin aina kaikki asiat toisillemme. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja