Sebastien Ogier antoi päivityksen voinnistaan

Näin Kalle Rovanperä kommentoi pikahälytystä – "Siinä olin juuri vaihtamassa vesijettiin tulppia" 0:40
Näin Sebastien Ogierin Puolan MM-rallissa korvaava Kalle Rovanperä kommentoi pikahälytystään.

Puolan MM-rallin alla nokkakolarin ajanut Sebastien Ogier on julkaissut päivityksen voinnistaan.

Ogier ja kartanlukija Vincent Landais joutuivat auto-onnettomuuteen kesken Puolan MM-rallia edeltäneen nuotituksen. Ogier ajoi nokkakolarin erikoiskokeiden välisellä siirtymäosuudella ollessaan nuotittamassa rallin erikoiskokeita.

Kaikki kolarin osapuolet vietiin sairaalaan jatkotutkimuksia varten. Ogier vietti sairaalassa keskiviikon vastaisen yön, mutta on nyt kotiutunut sairaalasta.

Ogier julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään pitkän tekstipäivityksen kera. Kuvassa Ogier poseeraa yksityiskoneessa ison niskatuen kanssa. 

– Minun täytyi olla yö sairaalassa, mutta voin jo paljon paremmin. Olen iloinen, ettei lääkärintarkastuksessa näkynyt viitteitä vakavista vammoista minun, Vincentin ja toisessa autossa olleiden henkilöiden osalta, Ogier kirjoittaa.

– On sääli, ettemme voi osallistua tähän ralliin, mutta tärkeintä on, että kaikki osalliset ovat kunnossa. Kiitos kaikille viesteistä, joita olen saanut. Olen nyt matkalla kotiin lepäämään ja varmistamaan, että olen taas pian täysissä voimissani.

Toyota hälytti Kalle Rovanperän pikahälytyksellä Ogierin korvaajaksi. Kokenut ranskalaismestari lähetti omat terveisensä suomalaiskaksikon suuntaan.

– Onnea Kalle Rovanperä, Jonne Halttunen ja koko Toyota. Kannustan teitä, Ogier kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat