Sarah Jessica Parker on kuin lumikuningatar – katso hämmästyttävät kuvat!

Sinkkuelämää-sarjan myötä tiensä suomalaisten sydämiin raivannut ihastuttava Sarah Jessica Parker on tyyli-ikoni, joka valitsee asunsa aina tarkkaan. Tähden viimeisin look toi mieleen upean lumikuningattaren.

Näyttelijä Sarah Jessica Parker, 47, näyttäytyi New Yorkissa hämmästyttävässä lookissa, joka sai hänet muistuttamaan saduista tuttua häikäisevän kaunista lumikuningatarta.

The amfAR New York Gala -tilaisuuteen osallistunut näyttelijä käänsi katseet jo ennen kuin hän pääsi punaiselle matolle: näyttelijättären muhkea valkoinen takki sai hänet nimittäin näyttämään satumaisen kauniilta. Pöyhkeä ja pitkä takki istui tähden ylle ja antoi hänestä arvokkaan ja ylvään vaikutelman.

Muhkean takin alta paljastui Parkerin gaala-asu, joka oli pitkä punainen iltapuku. Persoonallinen mustavalkoinen huivi täydensi näyttelijättären juhlalookin.

Punainen väri on etenkin iltapuvussa rohkea valinta, sillä kirkas sävy pistää silmään suuressakin väkijoukossa. Punainen iltapuku on Parkerin esimerkin mukaan myös varma valinta siinä suhteessa, että kun punainen asukokonaisuus on onnistunut, antaa asukokonaisuus hyvin arvokkaan vaikutelman kantajastaan.

Lue myös:


AVA/Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images/Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja