Sarah Jessica Parker ikääntyy kunnialla: Viis rypyistä!

Langanlaihan näyttelijän Sarah Jessica Parkerin ulkoista olemusta ruoditaan jälleen kovin sanoin. 47-vuotias tähti on näyttävä nainen, rypyistä viis!

Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parkeria seurataan jälleen silmä kovana. 47-vuotias näyttelijä edusti vastikään hyväntekeväisyystapahtumassa New Yorkissa, jossa kuvaajat kiinnittivät huomiota hänen jalkoihinsa, joissa näkyvät ikääntymisen merkit.

Myös Parkerin langanlaihoja ja ryppyisiä käsiä on syynätty moneen otteeseen. Tähti itse ei kuitenkaan ota paineita iän tuomista muutoksista:

– Vanhenen koko ajan, aivan kuten kukat kuihtuvat. Mutta mitä minä sille voin? Parker on sanonut.

– Ikääntyminen ei kauhistuta minua.

Nainen kuitenkin myöntää tuhlaavansa omaisuuden erilaisiin kasvorasvoihin, mutta kirurgin veitsen alle hän ei halaja.

– Tiedä häntä, auttavatko rasvat, mutta minun on vaikea olla uskomatta siihen, etteivätkö kalliit tuotteet olisi parempia kuin halvat! Parker on vitsaillut.

Vanhenemisprosessi on hyvin yksilöllinen, ja siihen vaikuttavat muun muassa geenit ja elämäntavat. Naiselle näkyvät rypyt alkavat tulla noin neljänkymmenen ikävuoden tietämillä.

Parkerin syntinä on tupakanpoltto, aivan kuten naisen roolihahmon Carrien Sinkkuelämää-sarjassa. Tupakoinnin haitat ovat yleisessä tiedossa.

Lähde: Celebitchy

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja