Sara Maria avautui koulukiusaamisesta: Se oli rankkaa aikaa

YouTube-videoillaan ilmiöksi nousseen pietarsaarelaisen Sara Maria Forsbergin yläastevuosia varjosti koulukiusaaminen. 

Netti-ilmiön asemaan YouTuben kielivideoillaan nousseen Sara Maria Forsbergin matkaa Los Angelesiin on seurattu MTV Katsomon nettisarjassa Sara goes LA. Sarjan toisessa jaksossa nähtiin Saran elämän suurin mullistus, kun hän allekirjoitti satojen tuhansien eurojen työsopimuksen Yhdysvalloissa.

Ilouutisten lisäksi jaksossa kuultiin myös aremmista asioista, kun Sara avautui yläasteella kokemastaan kiusaamisesta.

– Se oli tosi vaikeaa aikaa mulle henkisesti. Onneksi se kesti vain yläasteen ajan. En keksi syytä, miksi he ottivat minut kohteekseen. Ehkä olin tosi rasittava ihminen silloin. Se aika oli tosi hankalaa, mutta onneksi se on nyt ohi, ettei yläasteen jälkeen ole tarvinnut siitä kärsiä, nyt unelmaansa todeksi elävä Sara Maria avautui.

Koulukiusaaminen jätti jälkensä, mutta Sara Maria onnistui kääntämään vaikeat kokemukset voitokseen.

– Se oli tosi rankka juttu kokea läpi. Sen jälkeen, kun koulukiusaaminen loppui, vasta sen jälkeen aloin arvostaa itseäni ja huomasin, että olen tietyissä asioissa ihan hyvä, Sara kertoo musiikkiharrastuksensa alkamisesta.

Lopulta nuori neito huomasi myös muiden nauttivan hänen laulun lahjoistaan.

– Rakastan tehdä sitä, ja se on aina ollut minulle tosi hauskaa. Sen takia olen nyt tässä, Hollywoodissa. Tämä on niin skitsoa!, Sara fiilistelee videolla.

Lue myös:

    Uusimmat