Sara Forsbergin elämä muuttui yhdessä yössä 10 vuotta sitten – muistatko vielä, mistä hän tuli tunnetuksi?

Sara Forsberg muistelee Los Angelesin aikojaan 1:16
Katso video: Sara Forsberg muistelee Los Angelesin aikojaan

Sara Forsberg kuvasi kymmenen vuotta sitten Youtube-videon, joka muutti hänen elämänsä täysin.

Radiojuontaja ja laulaja Sara Forsberg jakoi muutama päivä sitten Instagramiin postauksen, jossa hän kertoi tunteikkaasta päivästään. Tuolloin, sunnuntaina 3. maaliskuuta tuli nimittäin kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä, kun hän latasi YouTubeen videon, joka muutti hänen koko elämänsä.

Kyseessä on tietenkin What Languages Sound Like To Foreigners, eli Miltä kielet kuulostavat ulkomaalaisille -video. Kymmenen vuotta sitten kuvatulla videolla Forsberg imitoi eri kieliä ja sitä, miltä ne kuulostavat kieltä ymmärtämättömien korvaan.

– Tänä päivänä, tasan kymmenen vuotta sitten, minulla oli vapaapäivä töistä ja olin todella tylsistynyt. Niin tylsistynyt, että päädyin tekemään YouTube-videon, jossa teeskentelin puhuvani eri kieliä… Ja elämäni muuttui yhdessä yössä, Forsberg kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Videon nettiin lataamisesta ei kulunut aikaakaan, kun Forsberg oli jo valtavassa pyörityksessä.

– Seuraavaksi olinkin mukana The Ellen DeGeneres Show -ohjelmassa, näyttelin Jackie Chanin elokuvassa, kirjoitin alien-kielen Star Warsiin ja ääninäyttelin Star Trekissä, sain levytyssopimuksen, ostin unelmieni auton, työskentelin tv-juontajana ja löysin todellisen intohimoni laulujen kirjoittamisesta, jonka vuoksi matkustan edelleen ympäri maailmaa tehden sitä, mitä rakastan kaikkein eniten. Se on myös tuonut minut juontamaan yhtä Suomen suosituimmista iltapäiväradio-ohjelmista, johon olen täysin rakastunut, hän kirjoittaa postauksessaan.

Forsberg huomauttaa postauksessaan, ettei hänen elämänsä ole ollut viimeisten kymmenen vuoden ajan pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan hän on kokenut myös paljon vastoinkäymisiä. Hän kirjoittaa, että kaikki hänen läpikäymänsä on muovannut hänestä sen ihmisen, joka hän tänä päivänä on.

– Josta voin ylpeänä sanoa olevani melko tyytyväinen. On hullua ajatella, miltä elämäni näyttäisi juuri nyt, jos en olisi koskaan tehnyt tuota videota 10 vuotta sitten, hän kirjoittaa postauksensa lopussa.

Forsbergin Youtube-kanavalla on tänä päivänä yli 1,1 miljoonaa tilaajaa. Hän juontaa radio HitMixin iltapäivää yhdessä Oku Luukkaisen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat