Samu Haber nähdään jälleen The Voice of Germanyn valmentajan penkillä – julkaisi kuvan kulisseista

Samu Haber Emma Gaalan punaisella matolla:"Sunrise Avenuen lopettaminen vetää hiljaiseksi" 3:16
Samu Haber Emma gaalan punaisella matolla: "Sunrise Avenuen lopettaminen vetää hiljaiseksi"

Samu Haber on jo viidettä kertaa mukana ohjelmassa. 

Sunrise Avenue -bändin keulahahmo Samu Haber on nähty Saksan Voice-laulukilpailussa jo neljällä kaudella. Vuonna 2013, 2014, 2016 ja 2017. 

Nyt suosikkiartisti on palannut jälleen tuomarin penkkiin ja kuvaukset ovatkin käynnistyneet. Haber julkaisi Instagram-tilillään kuvan ohjelman kulisseista.  

Kuvassa poseeraa lisäksi irlantilainen laulaja Rea Garvey, joka perusti Reamonn-yhtyeen Saksassa vuonna 1998. 

Haber opiskeli saksan kieltä silloin, kun hänet nähtiin ensimmäistä kertaa The Voice of Germany -ohjelman valmentajana. Sunrise Avenue on ollut alusta asti erittäin suosittu Saksassa. Haber kommentoi vuonna 2013, että kielitaidonkin kanssa on tapahtuntut välillä kömmähdyksiä.

Hän kertoi, että saksalaismedialle on saattanut syntyä hieman kummallinen käsitys Helsingistä.

– Mä luulin, että "rauchig" on saksaksi rauhallinen. Kun minulta on kysytty, että millaista Helsingissä on asua, olen sanonut, että Helsinki on tosi ihana, kun se on niin "rauchig" eli saksaksi savuinen kaupunki. Toimittajat varmaan miettivät, että onko Helsingin keskustassa tehtaita vai mistä on kyse. Mun saksanopettaja kysyi viime viikolla, että mitä oikein tarkoitan sillä, kun sanon, että Helsinki on niin "savuinen" kaupunki. Olin antanut pari-kolmekymmentä haastattelua ja kehunut Helsingin savuisuutta, vaikka piti kehua rauhallisuutta, Haber tunnusti.

Lue myös:

    Uusimmat