Samu Haber myöntää somessa käyttäneensä huumausainetta – kiistää osallisuutensa suurempaan vyyhtiin

Samu Haberia syytetään huumausainerikoksesta – Iltalehti: Liittyy Tranbergin, Ranta-ahon ja Belórfin rikoskokonaisuuteen 1:15
Samu Haberia syytetään huumausainerikoksesta.

Sunrise Avenuen keulakuva Samu Haberia vastaan on nostettu syyte huumausainerikoksesta.

Laulaja Samu Haber syytetään huumausainerikoksesta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan MTV Uutisille, että syyttäjä on toimittanut haastehakemuksen 16. tammikuuta. 

Haber kommentoi asiaa omalla Instagram-tilillään.

– Sain tänään tietooni, että minua epäillään huumausainerikoksesta. En ole sellaiseen syyllistynyt. Olin kesällä 2019 eräillä jatkoilla ja myönnän siellä käyttäneeni vähäisen määrän huumausaineita, joita minulle ilmaiseksi tarjottiin. En siis edes ostanut mitään. Olen kertonut tämän myös poliisille viime vuonna, hän kirjoittaa. 

– Huumeiden käyttö on rike ja se on väärin. Siitä kuuluukin saada sakkorangaistus. Oikeudessa nyt käsiteltävän suuremman vyyhdin kanssa, johon nimeni on liitetty, minulla ei ole mitään tekemistä.

– Olen ollut todella typerä ja huumeiden käyttöä ei voi mitenkään puolustella. Otan tästä opikseni. Pyydän anteeksi käytöstäni läheisiltäni, bändiltä ja yhteistyökumppaneiltani sekä kaikilta, jotka mahdollisesti pitävät minua jonkinlaisena esikuvanaan. 

Haber kertoo, että asiaa puidaan oikeudessa kevään aikana, eikä hän aio kommentoida syytettä enempää. 

Lue myös:

    Uusimmat