Samsungin huippuluokan uutuuspuhelimet Galaxy S9 ja Galaxy S9+ myyntiin tänään

Samsungin uudet Galaxy S9 ja Galaxy S9+ -huippupuhelimet tulevat myyntiin Suomessa tänään perjantaina 16. maaliskuuta.

Galaxy S9:n hinta Suomessa on 899 euroa ja Galaxy S9+:n 999 euroa. Puhelimet ovat olleet jo ennakkomyynnissä niiden helmikuun lopulla tapahtuneesta julkistuksesta lähtien ja ennakkotilauksia on jo toimitettu ennen puhelinten tänään tapahtuvaa virallista myynninaloitusta.

Värivaihtoehtoja Galaxy S9 -puhelimille Suomessa ovat musta Midnight Black, sininen Coral Blue sekä violetti Lilac Purple.

Galaxy S9 ja Galaxy S9+ ovat edelleen varustettu edeltävien Galaxy S8 -mallien tavoin kooltaan 5,8 ja 6,2 tuuman hieman sivuille kaartuvilla Super AMOLED -näytöillä. Myös puhelinten design on säilynyt pitkälti ennallaan. Suurimmat uudistukset ovatkin tapahtuneet takakameroissa. Uutta on kahden koon välillä vaihtuva aukon koko, joka parantaa kuvanlaatua eri olosuhteissa, Galaxy S9+:aan tullut toinen optisen zoomin mukaan tuova takakamera, sekä 960 kuvaa sekunnissa tallentava Super Slow-mo -hidastusvideokuvaus. Ohjelmistopuolella uutta ovat myös AR Emojit, jotka luovat virtuaalisen näköishahmon käyttäjästä.

Kameroiden ohella muita Galaxy S9 -puhelinten uudistuksia ovat stereokaiuttimet, sormenjälkilukijan parempi sijainti puhelimen takana sekä myös uusi Samsung Exynos 9810 -järjestelmäpiiri, joka tuo puhelimiin lisää suorituskykyä.

Alla videolla tutustutaan Galaxy S9+:n myyntipakkauksen sisältöön sekä lyhyesti itse puhelimeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja