Sami Kuronen ei uskonut Temppareiden suosioon – sai lopulta ohjelmasta apua myös omaan tunne-elämäänsä

6:45
Rakkausreality on opettanut Sami Kurosta myös omassa elämässä: "Olen kärsinyt myös samoista asioista""

Sami Kuronen on juontanut parisuhderealitya jo 10. kauden ajan. 

Kun Sami Kurosta pyydettiin vuosia sitten juontamaan Nelosen Temptation Island Suomi -ohjelmaa, ei hän olisi uskonut, minkälainen hitti siitä tulee.

Kuronen muistelee MTV Uutisille, että ohjelman tuotantoyhtiön toimitusjohtaja Joonas Hytönen oli sanonut hänelle, että kannattaa varautua tekemään sarjaa ainakin kymmenen vuotta, muttei hän uskonut tähän.

Temppareista starttaa nyt kymmenes kausi marraskuun lopussa.

– Sanoin Joonakselle puolivitsillä, että pari kautta siitä varmaan tehdään. Mielestäni tällaisilla ohjelmilla elinkaari ei ole ollut niin pitkä, mutta onneksi olin väärässä, hän naurahtaa.

Apua myös omaan elämään

Kuronen uskoo, että sarjan suosion salaisuus on monien tekijöiden summa.

– Kyllähän se varmasti on osaltaan tirkistelyn halua, jota meissä jokaisessa löytyy. Ihmisten tarinat myös kiinnostavat, sarjaan tulevat ovat aitoja ja erilaisista lähtökohdista tulevia ihmisiä.

Yksi ohjelman mieleenpainuvimmista elementeistä on iltanuotio, jossa Kuronen tenttaa pariskunnan osapuolia kuumottavilla kysymyksillä. Tästä on tullut osaltaan jopa Kurosen tavaramerkki.

– Saan päivittäin pyyntöjä polttareihin ja muihin tapahtumiin grillausmielessä. On pakko vetää asian suhteen kuitenkin jokotai-linja.

Tulevalla kaudella iltanuotio muuttuu hieman, sillä aiemmasta poiketen jokainen siellä istuva saa nähdä, mitä tabletilla pyörivässä videossa oikein tapahtuu.

– Näin on toimittu esimerkiksi jenkkiversiossa jo pitkään. 

Ohjelmassa nähdään usein, kuinka Kuronen herättelee viettelysten saaren asukkaita villien bileiden jälkeisenä aamuna. Suosikkijuontaja toteaa, että näky on aina yhtä mieleenpainuva. 

– Koskaan ei tiedä, mitä siellä on tapahtunut, onko siellä joku asia mahdollisesti kesken tai miltä siellä haisee ja näyttää, Kuronen naurahtaa. 

Parisuhderealityn juontaminen on opettanut Kurosta myös omassa tunne-elämässään.

– Olen kärsinyt aivan samoista asioista kuin he ihan omassa elämässänikin, Kuronen toteaa.

Mitä suosikkijuontaja on oppinut ohjelman myötä? Katso yltä videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja