Samat vanhemmat, täysin eri ulkonäkö – näitä suloisia lapsia ei millään uskoisi sisaruksiksi

Älä anna ulkonäön hämätä! Vaikka sitä voi olla vaikea uskoa, näillä lapsilla on samat vanhemmat.

Valokuva kahdesta sisaruksesta ja heidän vanhemmistaan on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa erikoisesta syystä. Yleisö ei nimittäin millään ota uskoakseen, että kuvan lapset ovat biologisia sisaruksia.

"Genetiikka tekee hulluja asioita"

Perheenäiti paljastaa Facebookin Love What Matters -sivustolla, että lasten erilaiset ulkonäöt tulivat todellisena yllätyksenä myös vanhemmille. 

Pian pariskunnan häiden jälkeen syntynyt Willimina Daisy on perinyt isältään tumman ihon ja kiharat hiukset. Koska esikoinen muistutti niin paljon isäänsä, toinen raskaus herätti perheen arvailemaan, kumpaa vanhemmista perheen toinen lapsi tulisi muistuttamaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun odotimme toista lastamme, Valentina Janea, vitsailin, että hänestä tulisi mini-minä, äiti kertoo.

Yllätys olikin melkoinen, kun heidän nuorimmaisensa syntyi vaaleaihoisena ja sinisilmäisenä. Hän todella oli kuin ilmetty äitinsä!

Vaikka sisarukset näyttävät erilaisilta, lasten silmissä he eivät poikkea toisistaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ainoa ero, jonka Willimina näkee siskossaan, on se, että hänellä on isot posket. Murehdinko siitä, että he kasvavat tässä hullussa maailmassa, ja heillä on eriväriset ihot? En lainkaan. Minä ja mieheni kasvatamme ja rakastamme heitä täysin samalla tavalla, äiti kertoo.

– Genetiikka tekee hulluja asioita, eikä ihonvärillä ole väliä lasten silmissä. Rakkaus on rakkautta!

Lähde: Cosmopolitan

***


Lue myös:

    Uusimmat