Samaistutko? Fitness-vaikuttaja Laura myönsi intiimit hygieniamokansa: "Hävettää sanoa tätä ääneen"

Keinovaginoita ja masturbaattoreita – tällaisia seksileluja miehet ostavat 5:38
KATSO MYÖS: Keinovaginoita ja masturbaattoreita – tällaisia seksileluja miehet ostavat.

Australialainen fitness-vaikuttaja herätti huomiota myöntämällä kaksi intiimiä hygieniamokaa. 

Australian Melbournessa asuva entinen malli, nykyinen fitness-vaikuttaja Laura Henshaw myönsi podcastissaan kiusallisen hygieniamokansa, kertoo New York Post.

Henshaw pitää KICPOD-podcastia yhdessä Steph Claire Smithin kanssa. Kaksikolla on myös yhteinen fitness-yritys Kic. Hiljattain naiset juttelivat lähetyksessään seksivälineistä. 

– Jos olen rehellinen, minua hävettää sanoa tätä ääneen, mutta olen täällä teitä varten. En pese sitä joka kerta, Henshaw myönsi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Pesen ennen kuin käytän uudelleen"

Fitness-vaikuttaja halusikin tietää, oliko hän ainoa tunnustuksensa kanssa. 

 – Olenko yksin tässä? nainen kyseli Instagram-tilillään seuraajiltaan. 

– Jos en pese sitä välittömästi, vähintään pesen sen ennen kuin käytän sitä uudelleen, totesi kommentoija.

– Et 100-prosenttisesti ole yksin, mutta mahtava aihe, josta valistaa, sillä se voi lisätä tulehdusten riskiä, jos ei sitä pestä joka kerta, vastasi seksuaaliterveyteen erikoistunut Normal-brändi, joka suositteleekin puhdistamaan lelut joka käytön jälkeen. 

– Lasketaanko kosteuspyyhkeen käyttö? kyseli eräs kommentoija.

Miten seksivälineet sitten puhdistetaan? Seksuaaliterapeutti neuvoo, kuinka seksivälineitä huolletaan. Juttu jatkuu videon alla.

Näin seksileluja huolletaan 0:50
Miten seksilelut tulisi puhdistaa?

Rintaliivit pesuun kerran kuussa?

Tunnustukset eivät loppuneet tähän. New York Post uutisoi Henshaw'n toisestakin hygieniavirheestä.

Myöhemmässä jaksossa Henshaw ja Smith jatkoivat hygieniateemaansa, kun keskustelu koski sitä, kuinka usein rintaliivit pitäisi pestä. 

Henshaw kertoi pesevänsä rintaliivinsä kenties kerran kuussa, mikä järkytti juontajakollegaa. Instagramissa Henshaw julisti, että rintaliivit tulee pestä 10 kertaa vuodessa.

Smith puolestaan kertoi lähetyksessä pesevänsä omansa 2–3 käyttökerran jälkeen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Jälleen kerran Henshaw'n tunnustus jakoi somekansaa. Jotkut kommentoijat kertoivat pesevänsä rintaliivinsä jopa päivittäin, mutta yllättävän moni myönsi avoimesti Henshaw'n tavoin, että rintaliivit löytävät tiensä pesukoneeseen hyvässä lykyssä kerran kuukauteen. 

– Tavallisia rintaliivejä voin käyttää useita kertoja ennen pesua, mutta urheilurintaliivit tai crop topit kuntosalin tai treenin jälkeen menevät pesuun samantien, kommentoi eräs tottumuksiaan. 

– Olen onnekas, jos pesen ne kerran vuodessa, ollakseni rehellinen, tunnusti yksi kommentoija.

– Okei Laura, en ollut samaa mieltä kanssasi vibraattorin pesemisestä... mutta olen käyttänyt samoja rintaliivejä noin vuoden, ja ne on pesty noin kolme kertaa, myönsi toinenkin.

– En todella tiedä, olenko koskaan pessyt rintaliivejä, nauroi yksi.

– Minä pesen omani joka käytön jälkeen, eräs kommentoija sanoi.

Jackie vertasi tummien rintaliivien pesemättömyyttä siihen, kuinka tummat farkutkin jäävät monelta pesemättä.

– Se johtuu siitä, ettei rintaliiveissä, kuten ei farkuissakaan, näe mitään jälkiä, sitä ajattelee vain, että "mustat farkut, kaikki hyvin", radiojuontaja perusteli tuolloin.

Kuinka usein rintaliivit pitäisi pestä?

Rintaliivit keräävät itseensä muun muassa bakteereita, öljyä, likaa ja jäämiä vartalovoiteestasi. Mitä pidempään rintaliivejäsi käytät, sitä enemmän epäpuhtauksia pääsee kertymään. 

Kuinka usein rintaliivit sitten oikeasti pitäisi pestä? Jotkut asiantuntijat suosittelevat pesemään ne muutaman käyttökerran jälkeen, ja useammin jos on tullut hikoiltua – toiset suosittelevat pesua jopa jokaisen käyttökerran jälkeen. Joka tapauksessa suositeltava pesuväli on useammin kuin "kerran kuukaudessa".

Katso myös: Onko alusvatteilla parasta ennen -päivää?

Onko alusvaatteilla parasta ennen -päivää? 0:30
Sitä, miten kauan rintaliivit tai alushousut säilyvät "hyvinä", on mahdotonta sanoa. Joitakin vinkkejä voi kuitenkin antaa!

Lue myös:

    Uusimmat