Harva nainen noudattaa suositusta: Näin usein rintaliivit pitäisi oikeasti pestä

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka usein rintaliivit pitäisi oikeasti pestä?

Change Lingerien maajohtaja Marjo Topi kertoi MTV Lifestylen haastattelussa, kuinka usein rintaliivit olisi syytä pestä. Selvisi, että harva nainen noudattaa tärkeän vaatekappaleen pesulle asetettuja suosituksia.

– Suosittelen, että kaikki alusvaatteet – rintaliivit mukaan lukien – olisi syytä pestä ihan jokaisen käyttökerran jälkeen. Suosittelen aina, että alusvaatteet kannattaa ihan kevyesti huuhdella miedolla pesuaineella vaikka joka päivä, Topi kertoo.
 

– Tämä on suositus ja suositus perustuu siihen, että alusvaate on meidän ihollamme koko päivän. Iholta erittyy jatkuvasti rasvaa ja päivän aikana olemme tekemisissä kaikenlaisen lian ja pölyn kanssa, asiantuntija perustelee.
 

Hygieniasyiden ohella rintaliivit olisi syytä pestä päivittäin siksi, että liivien materiaali ei kestä likaa. Pesemällä liivit päivittäin voi siis lisätä reippaasti niiden käyttöikää.

– Rintaliivien materiaali rasittuu liasta. Mitä pidempään liivit ovat likaiset, sitä vaikeampi lika on myös saada pois kankaasta, Topi huomauttaa.

Lue myös:

    Uusimmat