Salkkarit-tähti julkaisi hulvattoman kuvan tulevasta kodistaan: “Kamat vaan sisään”

Mikko Parikka näytellyt suosikkihahmoa jo 10 vuoden ajan 5:53
Mikko Parikka näyttelee Salatut elämät -sarjassa Jiri Viitamäkeä.

Salatut elämät -sarjan näyttelijä Mikko Parikka rakentaa omakotitaloa.

Salatut elämät -sarjassa Jiri Viitamäkeä näyttelevä Mikko Parikka julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän istuu tulevan omakotitalonsa työmaalla. Rappusilla istuva näyttelijä puhuu puhelimessa.

– Kyllä tässä vähän vielä täytyy laittaa listoja paikoilleen, mutta ihan maksimissaan viikonlopun homma, Parikka vitsailee kuvatekstissä.

Näyttelijän aviopuoliso, Salatut elämät -sarjassa Peppi Puolakkaa näytellyt Sara Parikka on myös kommentoinut kuvaa humoristisesti.

– Siis eihän tuossa ole enää paljon hommaa, Sara kirjoittaa aviomiehelleen.

– Joo, kamat vaan sisään, mies vastaa huvittavasti.

Parikat menivät naimisiin vuonna 2014. Heidän esikoistyttärensä Matilda syntyi maaliskuussa 2014 ja Mimosa joulukuussa 2015. Sara Parikka ilmoitti blogissaan lokakuun alussa odottavansa kolmatta lastaan.

– Olin pahoinvoiva (aamusta iltaan) ja halusin olla lähinnä vain kotona. Halusimme pitää asian oman perheen sisällä ja samalla olisin halunnut kertoa missä mennään. Melko ristiriitaista, eikö! Niin ihanaa päästä jakamaan tämä asia kanssanne! Mahani pömpöttää ja enää se ei pääse piiloon isojen neuleiden alle, Parikka kirjoitti raskautensa ensimmäisistä viikoista.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat