Mainos

Salkkarit-tähti Mikko Parikka on näytellyt suosikkisarjassa jo 10 vuotta – teki hämmentävän paljastuksen: "Olen tästä ikuisesti kiitollinen veljelleni"

5:53
Mikko Parikka pääsi sarjaan veljensä ansiosta.

Salatut elämät -sarjan näyttelijä Mikko Parikka on näytellyt suosikkihahmoa ja 10 vuoden ajan.

Syyskuussa vuonna 2009 Mikko Parikka allekirjoitti sopimuksen, joka vei hänet suomalaisen tv-tähteyden huipulle. Parikka on tullut tutuksi Salkkareiden Jiri Viitamäkenä, joka on tuonut katsojille iloa jo 10 vuoden ajan.

Roolistaan hän saa kiittää veljeään, joka oli tehnyt hakemuksen sarjaan miehen puolesta.

– Olen tästä ikuisesti kiitollinen veljelleni, koska hän ilmoitti minut salaa. Luin viime vuonna vasta hakemukseni. Minulla ei ollut mitään tietoa siitä.

– Minulla oli polvi leikattu ja olin kipeä. Veli sanoi, ettei jaksa katsoa minun lorvailua, että hän hoitaa minulle duunia. Sit minulle soitettiin täältä, et tule koekuvauksiin, Parikka jatkaa.

Parikka oli vasta 20-vuotias tullessaan sarjaan. Työ on tuonut sisältöä myös yksityiselämään. Parikka löysi tuotantotiimistä puolisonsa Sara Parikan, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta. Pariskunta odottaa parhaillaan kolmatta lastaan. 

– On se iso saavutus. Tämä on ollut elämäni kaikella tavalla kääntävä kokemus. Ylivoimaisesti pisin työsuhde myös. Olen saanut täältä ihan hirveästi. Yksityiselämän puolellekin tietysti.

Katso koko haastattelu videolta!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja